σε

Λαζόπουλος: «Βούρκωσε» όταν μίλησε για τη γυναίκα του – Τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ

Λαζόπουλος: «Βούρκωσε» όταν μίλησε για τη γυναίκα του – Τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ 9

Για πολλά θέματα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος που βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «Ενώπιος ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις, ενώ έκανε αναφορές και σε όσα του καταλογίζουν υποκριτές του.

Αρχικά, σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο και την τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια να «εξαφανίζεται» ο πολιτικός λόγος στην τηλεόραση σε αντίθεση με το παρελθόν. «Δεν θέλουν πολιτικό λόγο στην τηλεόραση. Θεωρούν ότι η πολιτική είναι κάτι βαρύ. Έχουμε περάσει σε μία εποχή απολιτίκ με την έννοια ότι η αμάθεια έγινε σημαία. Το ότι δεν ξέρεις ιστορία και δεν έχεις ιστορική μνήμη και με έναν τρόπο απαξιώνεις τα πάντα αυτό έγινε μία άποψη, αλλά ουσιαστικά είναι αμάθεια», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου αν είναι ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήμουν ποτέ. Ήμουν στην ΚΝΕ στο πανεπιστήμιο. Πάντα ήμουν στον προοδευτικό χώρο όμως. Βεβαίως θεωρώ ότι σωστά η χώρα πέρασε από μία προοδευτική λύση. Μετά ο κόσμος ξέρει και να εγκρίνει, ξέρει και να αποσύρει… Αναφορικά με τις εκπομπές μου, θα έκανα πάλι τα ίδια. Δεν με ανάγκασε κανείς να κάνω κάτι. Σωστά, λάθη, τα έκανα μόνος μου. Δεν αλλάζουν εύκολα τα πράγματα, η χώρα έχει βαθιές ρίζες και στη Δεξιά και στο ΠΑΣΟΚ, αυτές οι ρίζες μένουν στη χώρα, όπως έχουν μείνει και οι ρίζες της χούντας».

Συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του και τη γυναίκα του

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στη μητέρα του και στη σύζυγό του, που έχουν «φύγει» από τη ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Έχω τρόπους να μιλάω και ας φεύγουν οι άνθρωποι, αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι, δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει, οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις και εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει.

Από την αρχή, αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου, ήταν ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ, σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο».

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει, γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες «περνάω αυτό, δώστε μου αυτό». Από την αρχή, το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για τη μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πώς το έγραψα. Έφυγε το μολύβι και ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κοτανίδου για κορωνοϊό: «Το εμβόλιο όταν θα έρθει θα το κάνουν όλοι» 22

Κοτανίδου για κορωνοϊό: «Το εμβόλιο όταν θα έρθει θα το κάνουν όλοι»

ΑΧΕΠΑ κορωνοϊός: Διαψεύδει το νοσοκομείο τις καταγγελίες των εργαζομένων 24

ΑΧΕΠΑ κορωνοϊός: Διαψεύδει το νοσοκομείο τις καταγγελίες των εργαζομένων