σε

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 3

Συμβουλές ομορφιάς: Ακολουθούν τριάντα λευκά σχέδια νυχιών για το φετινό καλοκαίρι

– Λευκά νύχια με χρυσά σχέδια: Για ένα κομψό και εκλεπτυσμένο μανικιούρ επίλεξε τον ακαταμάχητο συνδυασμό του λευκού με το χρυσό. Το χρυσό θα ανεβάσει πολύ την εικόνα σου. Θα την ανεβάσει ακόμα και ως μια μικρή λεπτομέρεια στα νύχια σου. Τα μικρά σχεδιάκια με γραμμές ή γεωμετρικά σχήματα είναι καλή επιλογή, για πιο glam αποτέλεσμα μπορείς να βάψεις και ολόκληρα 1-2 νύχια χρυσά και να αφήσεις τα υπόλοιπα ολόλευκα!

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 5

Συμβουλές ομορφιάς: Κι άλλα λευκά σχέδια νυχιών για το φετινό καλοκαίρι

– Άσπρα νύχια με το μαρμάρινο εφέ: Το μαρμάρινο εφέ είναι πολύ της μόδας και είναι πολύ διακριτικό για τα νύχια σου. Αυτό το μινιμαλιστικό σχέδιο από μόνο του μπορεί να απογειώσει τα νύχια σου, για επιπλέον λάμψη όμως μπορείς να προσθέσεις glitter ή στρας. Επιπλέον, τα marble nails, όπως λέγονται, ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών!

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 6

– Λευκά νύχια με διακριτικό ιριδισμό: Μια τάση στα νύχια είναι το holographic εφέ δηλαδή οι ιριδισμοί. Με βάση το λευκό χρώμα οι ιριδισμοί αυτοί είναι διακριτικοί αλλά και εντυπωσιακοί ταυτόχρονα. Μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα και μόνη σου το εν λόγω εφέ καθώς το μόνο που χρειάζεσαι είναι η ειδική πούδρα holographic την οποία απλώς περνάς πάνω από τα λευκά νύχια σου!

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 7

– Ιδιαίτερα σχέδια σε λευκά νύχια για γαλλικό μανικιούρ: Εάν είσαι του πιο κλασσικού, ένα μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ είναι ιδανικό για εσένα. Αντί να επιλέξεις το κλασσικό απλό γαλλικό, μπορείς να το απογειώσεις με μερικές μοντέρνες πινελιές. Οι άπειρες παραλλαγές που υπάρχουν για το γαλλικό συμπεριλαμβάνουν διαφορετικό πάχος ή φορά ή θέση της λευκής γραμμής, επιπλέον στρας ή γκλίτερ και επιπλέον σχέδια σε διακριτικό στυλ.

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 8

Συμβουλές ομορφιάς: Επιπλέον, λευκά σχέδια νυχιών για το φετινό καλοκαίρι

– Άσπρα μίνιμαλ νύχια με διακριτικά σχέδια σε μαύρο χρώμα: Το ασπρόμαυρο είναι κλασσικός, διαχρονικός συνδυασμός που όλοι αγαπάμε. Υπέροχος είναι και ο συνδυασμός του ασπρόμαυρου μανικιούρ με ένα ακόμα χρώμα, κατά προτίμηση nude. Η τριχρωμία είναι πολύ ιδιαίτερη και κομψή, φυσικά όμως μπορείς να παραμείνεις στη κλασσική διχρωμία άσπρου – μάυρου!

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 9

– Λευκά νύχια με μπλε σχέδια: Μια από τις πιο μοντέρνες αποχρώσεις για φέτος είναι το ανοιχτό παστέλ γαλάζιο. Ο συνδυασμός του με το άσπρο είναι υπέροχη ιδέα και πολύ καλοκαιρινή. Για τη πόλη ή το νησί, τη δουλειά ή τη παραλία, το λευκό-γαλάζιο μανικιούρ ταιριάζει παντού!

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 10

– Άσπρα floral νύχια: Για τις πιο ρομαντικές, καταπληκτική ιδέα είναι και τα λουλουδάτα ή κοινώς floral νύχια. Είναι μια πιο girly επιλογή, κάθε σχέδιο όμως μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου και να ταιριάξει στο συνολικό σου στυλ. Είτε ασπρόμαυρα είτε με χρώμα, μερικά λουλουδάκια δείχνουν πάντα όμορφα στα νύχια!

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 11

Συμβουλές ομορφιάς: Τα υπόλοιπα λευκά σχέδια νυχιών για το φετινό καλοκαίρι

– Όμπρε νύχια με βάση το άσπρο χρώμα: Διακριτικό και κομψό σχέδιο για τα νύχια είναι το όμπρε εφέ. Μπορείς να το δημιουργήσεις με ένα ουδέτερο nude χρώμα και άσπρο για να διατηρήσεις το ουδέτερο στυλ, εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις το άσπρο και με ένα έντονο χρώμα όπως μπλε ή κόκκινο.

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 12

– Λευκά νύχια με χρωματιστά σχέδια: Με το λευκό μπορείς επίσης να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου χρώματα με διακριτικό τρόπο ώστε το λευκό να μη χάνει το κυρίαρχο ρόλο του. Με γραμμές, τελείες ή γεωμετρικά σχέδια μπορείς να προσθέσεις χρώμα και να δημιουργήσεις εντυπωσιακές αντιθέσεις. Μια πρόταση για φέτος είναι να επιλέξεις παστέλ χρώματα όπως baby blue, κοραλί, φυστικί ή ανοιχτό κίτρινο!

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 13

– Διακριτικά σκέτα λευκά νύχια: Τέλος, τα σκέτα λευκά νύχια μπορεί να είναι τελικά τα πιο εντυπωσιακά. Όταν είναι μόνο του, το λευκό χρώμα αναδεικνύεται καλύτερα. Ακόμα και στο λευκό, μπορείς να επιλέξεις διαφορετικούς τόνους όπως το κρεμ, το ιβουάρ, το λευκό της πέρλας ή διάφορα λευκά που τείνουν προς το μπεζ ή το γκρι!

Λευκά νύχια: 30 υπέροχες ιδέες μανικιούρ από την κορυφαία καλοκαιρινή τάση 14

* Πηγή: ediva.gr

enimerotiko.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Αδύνατες για μια ζωή: 7 συμβουλές για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και να μην ξαναπάρετε ποτέ κιλά 24

Αδύνατες για μια ζωή: 7 συμβουλές για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και να μην ξαναπάρετε ποτέ κιλά

Διακόσμηση σαλονιού: 16 συχνά λάθη που το κάνουν να δείχνει κιτς, άβολο ή ντεμοντέ 26

Διακόσμηση σαλονιού: 16 συχνά λάθη που το κάνουν να δείχνει κιτς, άβολο ή ντεμοντέ