σε

Μαχαίρωμα Καλλιθέα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τη γιαγιά του

Μαχαίρωμα Καλλιθέα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τη γιαγιά του 7

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε σήμερα το πρωί ότι άνδρας μαχαίρωσε τη γιαγιά του στην Καλλιθέα. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί όταν 48χρονος άνδρας μαχαίρωσε τη γιαγιά του σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα του που έβαλε τις φωνές και βγήκε έξω τρέχοντας για να γλιτώσει από τον γιο της. Οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία και τις φωνές κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε στέλεχος της ομάδας Ζ. Ο 49χρονος δράστης εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία κρατώντας το μαχαίρι και μάλιστα, απείλησε τον αστυνομικό, ο οποίος, ωστόσο, κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον συλλάβει.

Μετά από λίγα λεπτά κατέφθασαν κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη (90 ετών) η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει ψυχιατρικό ιστορικό.

Μαχαίρωμα Καλλιθέα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τη γιαγιά του 9Μαχαίρωμα Καλλιθέα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τη γιαγιά του 10

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Επίδομα γέννησης: Ποιοι πληρώνονται στις 29 Ιανουαρίου, ποιοι οι δικαιούχοι για το 2021 24

Επίδομα γέννησης: Ποιοι πληρώνονται στις 29 Ιανουαρίου, ποιοι οι δικαιούχοι για το 2021

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Σταθερά σε χαμηλά επίπεδα παραμένει το ιικό φορτίο, όπως δείχνουν τα λύματα 26

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Σταθερά σε χαμηλά επίπεδα παραμένει το ιικό φορτίο, όπως δείχνουν τα λύματα