σε

Μαλλιά 2021: 12 κορυφαίες τάσεις που θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας

Κορυφαίες τάσεις μαλλιών 2021.

Μαλλιά 2021: Βρισκόμαστε στο πρώτο μισό του 2021 και πολλές γυναίκες αναζητούν τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά. Μήπως είστε και εσείς μία από αυτές; Τότε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στην ακόλουθη λίστα. Αναλυτικότερα:

Δείτε τις έξι πρώτες κορυφαίες τάσεις μαλλιών για το τρέχον έτος:

Μαλλιά 2021: Ανάλαφρο κούρεμα με curtain bangs: Μια πολύ σύγχρονη πρόταση για τα μαλλιά σου είναι τα κουρέματα έως τον ώμο με αφέλειες-κουρτίνα. Το 2021 θέλουμε κουρέματα που δείχνουν όμορφα αλλά και ανάλαφρα για μια ωραία καθημερινή εμφάνιση. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για όλα τα σχήματα προσώπου και για όλους τους τύπους μαλλιών!

– Πολύ κοντό καρέ με όμορφους όγκους: Ένα πολύ κοντό καρέ με ωραία φράντζα για όγκο θα σου δώσει το τέλειο hollywood-style look. Το στυλ αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίζεις δίνοντας σου παράλληλα ένα πιο vintage vibe. Παρά το κοντό μήκος ενός τέτοιου hairstyle μπορείς να δημιουργήσεις ωραία χτενίσματα αλλάζοντας τη χωρίστρα σου, δημιουργώντας περισσότερο ή λιγότερο όγκο στα μαλλιά κάθε φορά ή κάνοντας ιδιαίτερα πιασίματα.

Οι υπόλοιπες κορυφαίες τάσεις μαλλιών για το τρέχον έτος:

Μαλλιά 2021: Μοντέρνα pixie γυναικεία κουρέματα: Πολύ μοντέρνα κοντά κουρέματα είναι τα pixie haircuts. Ένα τέτοιο κούρεμα θα σου δώσει ένα ανάλαφρο και δροσερό look που θα κολακεύει πολύ το πρόσωπο σου. Είναι πολύ κομψό και με λίγο gel μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά χτενίσματα, ακόμα και με ένα αρκετά κοντό κούρεμα! Αν αποφασίσεις να κάνεις ένα τέτοιο κούρεμα είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις πολλά στυλ όπως pixie κουρέματα με χαμηλό, μεσαίο ή ψηλό σβήσιμο, κοντά κουρέματα με φράντζα ή και ξύρισμα!

– Καρέ γυναικείο κούρεμα με γεμάτες αφέλειες: Κορυφαίο κούρεμα είναι και το καρέ με γεμάτες αφέλειες. Σε ένα τέτοιο κούρεμα απουσιάζει το φιλάρισμα και η οποιαδήποτε ασυμμετρία και υπερισχύει η έντονη συμμετρία και η αυστηρότητα. Το look αυτό θα σε κάνει να δείχνεις πολύ ιδιαίτερη καθώς θα πλαισιώνει το πρόσωπο σου και θα αναδεικνύει έντονα τα χαρακτηριστικά σου. Δεν είναι τυχαίο που πολλά μοντέλα κάνουν διεθνή καριέρα με αυτό το κούρεμα. Είναι άψογη επιλογή για γυναίκες με πυκνά μαλλιά!

Μαλλιά 2021: 12 κορυφαίες τάσεις που θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας 8Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

    <!–


    Αναφορά Δημοσίευσης