σε

Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε από το νοσοκομείο – Νέα δήλωση για τον χωρισμό της

Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε από το νοσοκομείο – Νέα δήλωση για τον χωρισμό της 7

Η Μαρίνα Πατούλη περνά μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Περνά κρίση στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη ενώ συγχρόνως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα την οδήγησε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Παρά τις δυσκολίες αυτές η κ. Πατούλη φαίνεται πως διατηρεί την αισιοδοξία της παίρνοντας δύναμη από την αγάπη του κόσμου.

Μαρίνα Πατούλη: Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας…

Το απόγευμα του Σαββάτου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια παλιά της φωτογραφία όπου ποζάρει χαρούμενη και ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που της συμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε “Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει”, αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού.

Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας “χάραξαν” τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά… Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!».

Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε από το νοσοκομείο – Νέα δήλωση για τον χωρισμό της 9
Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε από το νοσοκομείο – Νέα δήλωση για τον χωρισμό της 10

Μαρίνα Πατούλη: Συγκινημένη από τα μηνύματα που δέχτηκε

Η κ. Πατούλη είχε μεταφερθεί στις 20 Μαρτίου στην κλινική, μετά από επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και καιρό. Στη συνέχεια, μπήκε για επανέλεγχο και οι γιατροί έκριναν πως σήμερα θα πάρει εξιτήριο. Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως θέλει να πάει στο παιδί της, τον Αλέξανδρο, ενώ παράλληλα έδειξε τη συγκίνησή της γιατί όπως είπε, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στήριξης από γυναίκες αλλά και από άντρες.

«Όλη αυτή η περιπέτεια των τελευταίων ημερών ήταν ένα μάθημα ζωής για εμένα», υπογράμμισε και τόνισε πως αφήνει πίσω της όλο αυτό τον πόνο και συνεχίζει τη ζωή της και με την αγάπη που εισέπραξε όλο αυτό το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Μόσιαλος για Pfizer: Ισχυρή ανοσία με μία δόση 24

Μόσιαλος για Pfizer: Ισχυρή ανοσία με μία δόση

Η Παρισινή Κομμούνα 26

Η Παρισινή Κομμούνα