σε

Με αυτό το χρώμα θα φαίνεται μεγαλύτερο και κομψό το σπίτι σας!

Με αυτό το χρώμα θα φαίνεται μεγαλύτερο και κομψό το σπίτι σας! 7

 

Ανεξάρτητα από το διακοσμητικό στυλ και το είδος επίπλων-αντικειμένων που θα χρησιμοποιήσετε στην διαμόρφωση-διακόσμηση ενός χώρου, ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για ένα πραγματικά όμορφο σύνολο.

Αν έχεις μικρό σπίτι και θες να φαίνεται μεγαλύτερο το λευκό χρώμα στους τοίχους είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Ωστόσο ο λευκό, αν και «χαρίζει» οπτικά, θεωρείται από πολλούς λίγο βαρετό και μάλιστα είναι επίσης δύσκολο στο να το διατηρήσεις. Αν λοιπόν έχεις μικρό σπίτι και θέλεις να το βάψεις σε κάτι άλλο από λευκό, η απάντηση είναι η εξής μία: Βάψε το σε μπεζ ή στο χρώμα της ώχρας. 

Με αυτό το χρώμα θα φαίνεται μεγαλύτερο και κομψό το σπίτι σας! 9

Γιατί να βάψεις το μικρό σου σπίτι σε μπεζ τόνους

Το μπεζ είναι ένα χρώμα ζεστό, ουδέτερο, που ταιριάζει με τα πάντα και θα κάνει τον χώρο σου να φαίνεται πιο κομψός και αριστοκρατικός. Επίσης, το μπεζ είναι από τα καλύτερα χρώματα βάσης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να εξισορροπήσεις ένα έντονο χρώμα στο σαλόνι σου και μπορεί να αναδείξει τόσο τις αντίκες, όσο και τα πιο κλασσικά, βαριά σχεδιαστικά μοτίβα των επίπλων.

Με αυτό το χρώμα θα φαίνεται μεγαλύτερο και κομψό το σπίτι σας! 10

Τέλος, το μπεζ είναι μια πολύ σοφή επιλογή αν έχεις μεγάλα παράθυρα και πλούσιο φυσικό φως. Ο λόγος είναι ότι έτσι, η ποσότητα του φυσικού φωτός αντανακλάται μέχρι τις πιο σκοτεινές γωνιές του δωματίου, κάνοντας το να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο μεγάλο. 

Extra tip: Το μπεζ πάει τέλεια  με γκρι και κάνει απίστευτο συνδυασμό με το μπορντό. Εξίσου όμορφο δείχνει και με σκούρο καφέ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Νικόλαος Μάντζαρος 22

Νικόλαος Μάντζαρος

Τζανάκης lockdown: Ναι στο άνοιγμα με επιτήρηση 24

Τζανάκης lockdown: Ναι στο άνοιγμα με επιτήρηση