σε

Μένιος Φουρθιώτης: Εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

Μένιος Φουρθιώτης: Εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ 5

Ο Μένιος Φουρθιώτης απέστειλε εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γιαννάκος είχε χαρακτηρίσει τον γνωστό παρουσιαστή ως ψώνιο, λόγω της μεταφοράς του στο Δρομοκαΐτειο. Ακόμη, ο ίδιος θα απολαμβάνει συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του στον Κορυδαλλό, καθώς το αίτημα του έγινε δεκτό από το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής, όπως δεκτό έγινε και το αίτημα για ειδική διατροφή, καθώς είχε πάει στο νοσοκομείο, διότι όπως δήλωσε είχε μείνει 40 κιλά και οι γιατροί τού συνέστησαν να ακολουθήσει ειδική διατροφή

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον με αφορμή τη μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο.

Μένιος Φουρθιώτης: Εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ 7Μένιος Φουρθιώτης: Εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ 8

Οι δηλώσεις Γιαννάκου για τον Φουρθιώτη

Ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος παραμένει στη φυλακή εδώ και περίπου έναν μήνα, είχε μεταφέρει στο Δρομοκαΐτειο ωστόσο δεν κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του.

Σχολιάζοντας την είδηση ο κ. Γιαννάκος είχε εκφράσει την ευχαρίστησή του για το ότι αποφασίστηκε να μην γίνει εισαγωγή του, αναφέροντας πως «συνήθως οι διάσημοι ζητούν αρκετά προνόμια που δεν θα έπρεπε να έχουν».

«Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο» είχε σημειώσει ακόμη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή, ο οποίος τον είχε καταγγείλει για «παραβίαση του απορρήτου» και είχε δώσει διευκρινίσεις αναφορικά με τη μεταφορά του.

Τι αναφέρει στο εξώδικο

Στο εξώδικό του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, ο Μένιος Φουρθώτης κάνει λόγο για διάδοση «ψευδών ειδήσεων» αλλά και προσπάθειά «διαπόμπευσής του».

«Ανεξαρτήτως της ποινικά κολάσιμης, βάναυσης και απαράδεκτης παραβίασης των προσωπικών μου δεδομένων η οποία έχει τελεστεί, δια των ως άνω δημοσιευμάτων, επιχειρείται η διαπόμπευσή μου» σημειώνεται, ειδικότερα, στο εξώδικό, και ο παρουσιαστής ζητά δημόσια συγγνώμη.

«Σας καλώ εντός προθεσμίας δέκα ημερών (…) να προβείτε σε ολοσχερή αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μου, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από το πρόσωπό μου και δημοσιεύοντας, ταυτόχρονα, τα αληθή και πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης μου» αναφέρεται ειδικότερα και συμπληρώνει:

«Σας καλώ, επίσης, όπως απέχετε στο εξής να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και δη σε θέματα που άπτονται της υγείας μου. Σε διαφορετική περίπτωση σας καθιστώ γνωστό ότι θα προσφύγω άμεσα στην αστική και ποινική διαδικασία».

Μένιος Φουρθιώτης: Εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ 10Μένιος Φουρθιώτης: Εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ 11

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κρούσματα σήμερα 31/5: Χτίζεται το τείχος ανοσίας 25

Κρούσματα σήμερα 31/5: Χτίζεται το τείχος ανοσίας

Βιασμός 15χρονης στη Λειβαδιά: Μέσω Instagram την προσέγγισε ο 44χρονος 27

Βιασμός 15χρονης στη Λειβαδιά: Μέσω Instagram την προσέγγισε ο 44χρονος