σε

Μύκονος κορωνοϊός: Πώς κλείνονται τα πριβέ πάρτι σε βίλες [vid]

Μύκονος κορωνοϊός: Πώς κλείνονται τα πριβέ πάρτι σε βίλες [vid] 3

Έγινε η πρώτη σύλληψη στη Μύκονο από τις αρμόδιες Αρχές, με αφορμή πάρτι που έγινε σε βίλα και παραβίαζε όλα τα μέτρα.

Η είσοδος είναι για «λίγους και εκλεκτούς»

Από τα βασικά μυστικά των πάρτι είναι πως η είσοδος είναι για «λίγους και εκλεκτούς» που είναι διατεθειμένοι να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη. Αναφέρεται πως οι προσκλήσεις είναι «επτασφράγιστο» μυστικό και οι προσκεκλημένοι μαθαίνουν τον τόπο μέσω μηνύματος λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει το γλέντι, το οποίο συνήθως τελειώνει την άλλη ημέρα το πρωί. Οι πληρωμές γίνονται με POS σε λογαριασμούς του εξωτερικού ή μετρητά, ενώ δίνεται ατομική πρόσκληση ή βραχιολάκι ως πάσο εισόδου για τους πελάτες.

Μύκονος κορωνοϊός: Πώς κλείνονται τα πριβέ πάρτι σε βίλες [vid] 5Μύκονος κορωνοϊός: Πώς κλείνονται τα πριβέ πάρτι σε βίλες [vid] 6

Παράλληλα διάσημοι DJs από το εξωτερικό ανεβάζουν τη διάθεση των πελατών στα τρία με τέσσερα τέτοια πάρτι που διοργανώνονται εβδομαδιαίως ενώ τη διοργάνωσή τους έχουν αναλάβει «ειδικοί» οι οποίοι φροντίζουν να μεταφέρουν τα όσα ξέρουν στη Μύκονο, από την Ίμπιζα ή τη Νίκαια. Στο γνωστό νησί της Ισπανίας για παράδειγμα, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η πρακτική των πάρτι σε βίλες.

«Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε αλλά υπάρχει κενό νόμου»

Ο Κωνσταντίνος Κούκας, ο δήμαρχος της Μυκόνου, μιλώντας στο Open TV και στην εκπομπή «ΏΡΑ Ελλάδος», εξέφρασε από τη μία την αισιοδοξία του μετά την εξαγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για δημιουργία Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης στην περιοχή, αν και ήταν ανήσυχος σχετικά με την αντιμετώπιση των prive πάρτι.

«Όσο αναφορά για τα σπίτια που γίνονται πάρτι έναντι αντιτίμου έχουν ποινικές και φορολογικές παραβάσεις και προκαλούν πρόβλημα για την υγεία. Τίθεται θέμα ασύλου. Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε αλλά υπάρχει κενό νόμου. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί», θυμίζουμε πως ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που επισκέφθηκε τη Μύκονο.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Αποχωρεί η Pizza Hut από την Ελλάδα 19

Αποχωρεί η Pizza Hut από την Ελλάδα

Πως διαχειριζόμαστε το στρες στην εργασία: Κάν΄το όπως η Google! 21

Πως διαχειριζόμαστε το στρες στην εργασία: Κάν΄το όπως η Google!