σε

Νάντια Κοντογεώργη: «Ανακαλώ όλες τις φορές που βίωσα σεξουαλική παρενόχληση»

Νάντια Κοντογεώργη: «Ανακαλώ όλες τις φορές που βίωσα σεξουαλική παρενόχληση» 7

Με αφορμή τη δημόσια εξομολόγηση – καταγγελία για παρενόχληση λεκτική και ψυχολογική της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε μέσα από το Instagram η Νάντια Κοντογεώργη.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ευχαρίστησε τη Δούκα που τόλμησε να μιλήσει δημόσια και αναφέρθηκε σε όλα αυτά που ένιωθε τις φορές που βίωσε κάποιου είδους κακοποίηση κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Δείτε την ανάρτησή της

«Τοποθετήθηκα και στην έναρξη της εκπομπή, χθες, σε σχέση με την σπουδαιότητα της κίνησης της Ζέτας. Όσο περνούν οι ώρες όμως, ανακαλώ όλες τις φορές στη ζωή μου που βίωσα τη σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία, ψυχολογική βία, σωματική βία, τις φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας, τις φορές που ξυπνούσα και δεν ήθελα να πάω στο γύρισμα ή το θέατρο που λάτρευα, επειδή κάποιος ή κάποια συνάδελφος ή σκηνοθέτης έχρηζε ψυχιατρικής βοήθειας αλλά αντ΄ αυτού “όφειλα” να υποστώ τις συμπεριφορές τους, νιώθοντας πως εγώ κάνω κάτι λάθος. Προσπάθησα να είμαι ευγενής, να κάνω ψυχοθεραπεία, να ατσαλωθώ για να το διαχειρίζομαι στο μέλλον καλύτερα. Τώρα ξέρω ότι δεν έκανα εγώ κάτι λάθος, ότι δεν έπρεπε να το διαχειριστώ καλύτερα. Τώρα πια Ζέτα θα ξέρουμε ότι δεν είναι οκ. Οι κανόνες άλλαξαν ήδη. Όταν τα θέατρα ανοίξουν θα είναι και οι ψυχές μας ορθάνοιχτες» έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Κοντογεώργη.

Νάντια Κοντογεώργη: «Ανακαλώ όλες τις φορές που βίωσα σεξουαλική παρενόχληση» 9Νάντια Κοντογεώργη: «Ανακαλώ όλες τις φορές που βίωσα σεξουαλική παρενόχληση» 10

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς στο Μενίδι 24

Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς στο Μενίδι

Σήφης Βαλυράκης: Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας – «Υπήρχε και δεύτερο σκάφος» 26

Σήφης Βαλυράκης: Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας – «Υπήρχε και δεύτερο σκάφος»