σε

Νένα Χρονοπούλου: Συγκινεί στη νέα της ανάρτηση για τον γιο της

Νένα Χρονοπούλου: Συγκινεί στη νέα της ανάρτηση για τον γιο της 7

Μια νέα ανάρτηση για τον γιο της, ο οποίος είναι αυτιστικός, έκανε η Νένα Χρονοπούλου στο προφίλ της στο Facebook, καθώς είναι η πρώτη φορά που άγγιξε το χιόνι.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τις αναμνήσεις της από εκείνη την πρώτη φορά που ο γιος της, Χρήστος, που έχει πρόβλημα αυτισμού είδε και άγγιξε το χιόνι, με την παρότρυνση της μητέρας της, Μαρίας, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

«Ο μπόμπιρας της πρώτης φωτογραφίας το 2008, βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του χιόνι και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, φοβάται το άγνωστο, κρυώνει, και ασφαλώς όταν αγγίζει πρώτη φορά το χιόνι, δεν καταλαβαίνει γιατί έπρεπε να το κάνει και γιατί έπρεπε να αφήσει το χουχούλιασμά του και τα ζεστά του σκεπάσματα για να παγώσουν τα χεράκια του», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή της η Νένα Χρονοπούλου.

Νένα Χρονοπούλου: Συγκινεί στη νέα της ανάρτηση για τον γιο της 9Νένα Χρονοπούλου: Συγκινεί στη νέα της ανάρτηση για τον γιο της 10

«Ο έφηβος της δεύτερης φωτογραφίας απολαμβάνει το θέαμα, είναι γεμάτος ενθουσιασμό και όταν άγγιξε ξανά το χιόνι, ναι μεν κρύωσε αλλά δεν γκρίνιαξε καθόλου, ίσα – ίσα που ήθελε να μείνει στο μπαλκόνι για να το αγγίζει ξανά και ξανά. Τότε, το 2008 η μητέρα μου, η κυρά Μαρία είχε βγάλει το μικρό Χρηστάκο στην παγωνιά για να έχει την πρώτη του εμπειρία με το χιόνι».

Και συνέχισε: «Εγώ θυμάμαι της έλεγα πως θα μου παγώσει το παιδί και πως θα κάνει πυρετό, εκείνη μου ανταπαντούσε πως δεν πρόκειται να πάθει τίποτα γιατί το είχε ντύσει σαν κρεμμύδι και πως το παιδί θα πρέπει να μάθει τι είναι χιόνι και πως πρέπει να το πιάσει για να γνωρίζει την αίσθησή του.

«Σήμερα διαπίστωσα πως εκείνη η εμπειρία, αν και πέρασαν τόσα χρόνια ήταν πολύτιμη, γιατί ο μικρός Χρήστος θυμόταν το χιόνι και το έπιασε άφοβα, το χάρηκε, το γλέντησε! Πόσο πολύτιμη η μάνα στην ανάπτυξη του παιδιού μας; Πόσο μεγάλη η απώλεια; Πόσο έντονη η ανάμνηση και πόσο άδειο ένα ζεστό σπιτικό δίχως τη φωνή της που ήταν ζωηρή και τραγουδιστή; Μας λείπες!», καταλήγει στην τόσο γλαφυρή και συγκινητική ανάρτησή της η ηθοποιός.

Ακολουθεί το post στο Facebook:

Νένα Χρονοπούλου: Συγκινεί στη νέα της ανάρτηση για τον γιο της 12Νένα Χρονοπούλου: Συγκινεί στη νέα της ανάρτηση για τον γιο της 13

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Βατόπουλος κορωνοϊός: Έρχεται νέο «υπερεμβόλιο» που θα «πιάνει» τις μεταλλάξεις 25

Βατόπουλος κορωνοϊός: Έρχεται νέο «υπερεμβόλιο» που θα «πιάνει» τις μεταλλάξεις

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στο Επίκεντρο 27

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στο Επίκεντρο