σε

Ο «Γολγοθάς» μιας καρκινοπαθούς: 5 μήνες ζει χωρίς ρεύμα στον Έβρο-ΒΙΝΤΕΟ

Ο «Γολγοθάς» μιας καρκινοπαθούς: 5 μήνες ζει χωρίς ρεύμα στον Έβρο-ΒΙΝΤΕΟ 7

To συνολικό ποσό που χρωστάει αγγίζει τις 2.500 ευρώ και η 49χρονη αναγκάστηκε να απευθυνθεί για βοήθεια στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου.

Συγκλονίζει η ιστορία καρκινοπαθούς στον ακριτικό Έβρο που εδώ και πέντε μήνες ζει χωρίς ρεύμα. Η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση, καθώς η 49χρονη γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου απευθύνει έκκληση ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να αποπληρωθούν οι οφειλές της.

Η 49χρονη μίλησε στο Open TV για την περιπέτεια υγείας της, που είναι αναγκασμένη να την περάσει στο σκοτάδι: «Είμαι καρκινοπαθής, δεν έχω εισόδημα και η ΔΕΗ μου ζητούσε 800 ευρώ για να κάνω επανασύνδεση».

Η κυρία Αναστασία ζει ολομόναχη, είναι αγρότισσα και το ετήσιο εισόδημά της δεν ξεπερνά τα 1600 ευρώ. Η διακοπή ρεύματος συνέπεσε με τη διάγνωση του σοβαρού προβλήματος της υγείας της. Πριν λίγους μήνες είχε επισκεφθεί τη ΔΕΗ για να κάνει διακανονισμό με όσα χρήματα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει, όμως απαιτούνταν τουλάχιστον τα διπλάσια για να γίνει η ρύθμιση. To συνολικό ποσό που χρωστάει αγγίζει τις 2.500 ευρώ και η 49χρονη αναγκάστηκε να απευθυνθεί για βοήθεια στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου.

Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Οpen TV:

ethnos.gr

Πηγή: NewsitAmea

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Παγκόσμιος θαυμασμός: 9χρονη με διπλό ακρωτηριασμό στην εβδομάδα μόδας για παιδιά 21

Παγκόσμιος θαυμασμός: 9χρονη με διπλό ακρωτηριασμό στην εβδομάδα μόδας για παιδιά

Μάθημα αλληλεγγύης: 8χρονο παιδί έπιασε το χέρι συμμαθητή του με αυτισμό για να τον ηρεμήσει-ΒΙΝΤΕΟ 23

Μάθημα αλληλεγγύης: 8χρονο παιδί έπιασε το χέρι συμμαθητή του με αυτισμό για να τον ηρεμήσει-ΒΙΝΤΕΟ