σε

ΟΑΣΑ κάρτα: Πέρασε στην ψηφιακή εποχή – Όλες οι παροχές για τους πολίτες

ΟΑΣΑ κάρτα: Πέρασε στην ψηφιακή εποχή – Όλες οι παροχές για τους πολίτες 7

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) αναβαθμίστηκε εκσυγχρονίζοντας την ιστοσελίδα του και πέρασε στην ψηφιακή εποχή μιας και πλέον δίνεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό όχι μόνο να βρίσκει τα δρομολόγια αλλά και να επαναφορτίζει online τις προσωποποιημένες κάρτες.

Όπως αναφέρεται, εντός του επόμενου διαστήματος θα παρέχεται η υπηρεσία αυτή και στους κατόχους ανώνυμων καρτών. Σκοπός της νέας ιστοσελίδας του Οργανισμού είναι:

  • να διευκολύνει την αναζήτηση κάθε απαραίτητης πληροφορίας για τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας, τα εισιτήρια, τα δρομολόγια σε πραγματικό χρόνο αλλά και τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό,
  • να παρέχει και τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης των ΑμΕΑ για την πλοήγησή τους σε αυτή,
  • να είναι λειτουργική, σύγχρονη, με εύκολη πλοήγηση από όλες τις συσκευές (υπολογιστές, τάμπλετ, κινητά) και
  • να συγκεντρώνει σε μια ιστοσελίδα τις μέχρι τώρα διακριτές διαδικτυακές υπηρεσίες Τηλεματικής και Athenacard.

ΟΑΣΑ κάρτα: Πέρασε στην ψηφιακή εποχή – Όλες οι παροχές για τους πολίτες 9ΟΑΣΑ κάρτα: Πέρασε στην ψηφιακή εποχή – Όλες οι παροχές για τους πολίτες 10

Και να σημειωθεί πως ξεχωριστή ενότητα δημιουργήθηκε και για τους επισκέπτες της Αθήνας. Επιπροσθέτως δόθηκε έμφαση τόσο στα προϊόντα ηλεκτρονικού εισιτηρίου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη μετακίνησή τους με τα ΜΜΜ στην Αθήνα όσο και στην ολοκληρωμένη εικόνα του δικτύου αστικών συγκοινωνιών (δρομολόγια, σημεία ενδιαφέροντος που μπορεί να επισκεφθεί με τα ΜΜΜ, γραμμές αεροδρομίου κ.α.).

Έτσι, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν πλέον εύκολα:

  • να ενημερωθούν σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (σημεία έκδοσης, επαναφόρτισης , συχνές ερωτήσεις, τιμές, tips),
  • να κάνουν χρήση των διαθέσιμων ψηφιακών χαρτών για την εύρεση του πλησιέστερου σημείου διάθεσης εισιτηρίων,
  • να εκδώσουν την προσωποποιημένη τους κάρτα ή να πραγματοποιήσουν αγορά για να την επαναφορτίσουν.

Σαφώς υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσουν την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα της Athenacard καθώς και να ενημερωθούν για όλα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να τη χρησιμοποιήσουν. Έμφαση, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ΟΑΣΑ, δόθηκε και στην ενημέρωση για το συγκοινωνιακό δίκτυο της Αθήνας, με την ενότητα Δρομολόγια, με πληροφόρηση για σταθμούς μετεπιβίβασης, ειδικές γραμμές (express, 24 ωρης λειτουργίας, νυχτερινές), δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών και των γραμμών τρόλεϊ.

Τέλος, υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που πρέπει να γνωρίζουν και να τηρούν οι επιβάτες για την ασφαλή μετακίνηση τους με τα ΜΜΜ.

ΟΑΣΑ κάρτα: Πέρασε στην ψηφιακή εποχή – Όλες οι παροχές για τους πολίτες 12ΟΑΣΑ κάρτα: Πέρασε στην ψηφιακή εποχή – Όλες οι παροχές για τους πολίτες 13

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Lockdown: Νέο έντυπο μετακίνησης από την ερχόμενη Δευτέρα 15/2 26

Lockdown: Νέο έντυπο μετακίνησης από την ερχόμενη Δευτέρα 15/2

Εμβολιασμοί 75 – 79: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού 28

Εμβολιασμοί 75 – 79: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού