σε

Online εκδήλωση για το διαδίκτυο και την ασφάλεια από τον δήμο Νεάπολης – Συκεών

Online εκδήλωση για το διαδίκτυο και την ασφάλεια από τον δήμο Νεάπολης – Συκεών 5

11/4/2021

Διαδικτυακή ανοιχτή Εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο δίχως ηλικία αλλά με περισσότερη ασφάλεια» διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα των μαθητών και των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, για την προστασία από πιθανούς κινδύνους του διαδικτύου και στόχο την ασφαλή τους πλοήγηση.

Η Διαδικτυακή Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, στις 6.30 το απόγευμα, μέσω zoom https://zoom.us/j/96797590832 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν και μέσα από το facebook του δήμου Νεάπολης-Συκεών ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ, ενώ προαιρετική φόρμα εγγραφής μπορούν να συμπληρώσουν μέσα από το link https://zfrmz.eu/U5hNY2o6tcxOHY3WDnex.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους, ενώ μέσω των Σχολικών Επιτροπών και του ΔΚΚΠΑ Νεάπολης-Συκεών έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν με τα ερωτήματά τους, μαθητές όλων των σχολείων του δήμου και όλα μέλη των ΚΑΠΗ.

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γεώργιος Παπαπροδρόμου, υποστράτηγος ε.α., ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνοεγκλήματος.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ενώ τοποθετήσεις και ερωτήματα θα απευθύνουν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παρή Γενίτσαρη, ο πρόεδρος του Δ.Κ.Κ.Π.Α. Αρίστος Γαλανός και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρα Τερζίδου.
Την εκδήλωση θα συντονίζει η ψυχολόγος του Δ.Κ.Κ.Π.Α. Σίσσυ Μπαργιώτα.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο (24/4) στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας 19

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο (24/4) στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας

Όλες οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ το διάστημα 12-16 Απριλίου 21

Όλες οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ το διάστημα 12-16 Απριλίου