σε

ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 5

23/11/2020

Ο Δήμος Γαλατσίου αποτελεί εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή  27 Νοεμβρίου 2020 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου – απέναντι από το Άλσος Βεϊκου), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή προϊόντων στις 241 οικογένειεςδικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για προσέλευση τους στο χώρο διανομής των προϊόντων, έχοντας μαζί τους το Α.Μ.Κ.Α., Ταυτότητα ή Διαβατήριο,σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση .

Τέλος, λόγω του βάρους και της  ποσότητας  των προϊόντων, κρίνεται  σκόπιμο να προσέρχονται οι δικαιούχοι με μεταφορικό μέσο ή καρότσι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Βόλος κορωνοοϊός: Σκηνές του στρατού στήθηκαν έξω από το νοσοκομείο 19

Βόλος κορωνοοϊός: Σκηνές του στρατού στήθηκαν έξω από το νοσοκομείο

Κρούσματα σήμερα 23/11: Αγωνία για τον σημερινό αριθμό νεκρών και διασωληνωμένων – Η Βόρεια Ελλάδα «φλέγεται»