σε

Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Εκπαιδευτικοί & Εκπαίδευση STE(A)M – STE(A)M educators & education»

Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Εκπαιδευτικοί & Εκπαίδευση STE(A)M – STE(A)M educators & education» 9

7/5/2021

Το Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Εκπαιδευτικοί & Εκπαίδευση STE(A)M – STE(A)M educators & education» θα διεξαχθεί μόνο διαδικτυακά την Παρασκευή 07/05/2021 έως την Κυριακή 09/05/2021.

Ώρες διεξαγωγής 09:00-19:30.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) (Αρ. Πρωτ. 37527/ΓΔ4/2-4-2021) και συνδιοργανώνεται από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων “Διόφαντος” (Ι.Τ.Υ.Ε.) και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.)-ερευνητική ομάδα DAISSy και υποστηρίζεται από την Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας, τη Διεθνή Κοινότητα Εκπαιδευτικών Scientix, τα έργα “STEAM-IT”, “CHOICE” & “GEMIN” (τα οποία χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+/ KA3/ ForwardLooking Cooperation Projects in the fields of Education and Training), την Ελληνική Εκπαιδευτική Ένωση S.T.E.M. (E3STEM), την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, καθώς και άλλα 14 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. από όλη την Ελλάδα (1ο Κεντρικής Μακεδονίας, 1ο Ιονίων Νήσων, 1ο Νοτίου Αιγαίου, 2ο Βορείου Αιγαίου, 2ο Κεντρικής Μακεδονίας, 2ο Νοτίου Αιγαίου, 3ο Αττικής, 4ο Αττικής, 5ο Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Θεσσαλίας, Κρήτης, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 11 προσκεκλημένες ομιλίες, 52 εισηγήσεις, 50 διδακτικές πρακτικές και 28 ειδικές συνεδρίες. Θα παρουσιαστούν σε επτά (7) παράλληλες συνεδρίες και δεκαπέντε (15) ζώνες, οι οποίες έχουν κατανεμηθεί στις 3 ημέρες. Είναι διαθέσιμα η αρχική μορφή του προγράμματος, και πληροφορίες για τους/τις προσκεκλημένους/ες ομιλητές/τριες, τις εισηγήσεις, τις διδακτικές πρακτικές και τις ειδικές συνεδρίες, οι οποίες περιλαμβάνουν εργαστήρια, επιμορφωτικές συνεδρίες, στρογγυλά τραπέζια και συμπόσια.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιστήμονες, εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές όλων των βαθμίδων που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την εκπαίδευση STE(A)M, ερευνητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές, στελέχη εκπαίδευσης, παρόχους επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης αλλά και σε οποιοδήποτε άτομο ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις, τις εμπειρίες και τα αποτελέσματα εφαρμογής της εκπαιδευτικής προσέγγισης STE(A)M. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή με τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής στη φόρμα: https://bit.ly/3rC95je. Ήδη έχουν εγγραφεί περισσότερα από 4.000 άτομα από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη και όλες τις υπόλοιπες ηπείρους!

Βεβαίωση παρακολούθησης θα λάβουν μόνο όσες και όσοι έχουν κάνει προεγγραφή και δηλώσουν την παρουσία τους, με το ίδιο e-mail της προεγγραφής, σε ειδική φόρμα που θα ανακοινώνεται κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών του Συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο του Συνεδρίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική επιτροπή στη διεύθυνση [email protected]

Οι Συντονιστές της Οργανωτικής & Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου:

Δρ. Σπυρίδων Παπαδάκης, Οργ. Συντονιστής ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας, ΣΕΕ Πληροφορικής (ΠΕ86)
Δρ. Αχιλλέας Καμέας, Καθηγητής ΣΘΕΤ ΕΑΠ

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (Virtual Open Day) για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου 22

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (Virtual Open Day) για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οι neon fuchsia γόβες της Δούκισσας Νομικού που φοράνε όλες οι fashionistas αυτή την εποχή 24

Οι neon fuchsia γόβες της Δούκισσας Νομικού που φοράνε όλες οι fashionistas αυτή την εποχή