σε

Πάτρα ληστεία: Σακάτεψαν ηλικιωμένο για να του πάρουν μερικά ευρώ

Πάτρα ληστεία: Σακάτεψαν ηλικιωμένο για να του πάρουν μερικά ευρώ 9

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ηλικιωμένος άνδρας χθες το βράδυ, μετά από εισβολή ληστών στο σπίτι του γύρω στις 23.00. Το σπίτι του άτυχου άνδρα βρίσκεται πάνω από το Palatino μεταξύ Ροϊτίκων και Μιντιλογλίου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος δέχτηκε επίθεση με ξύλα προκειμένου να αποκαλύψει που είχε τα χρήματα.

Οι δύο δράστες της ληστείας μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού τον χτύπησαν, απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό που είχε ο παθών για τις ανάγκες του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο flamis.gr ο γιος του, ακινητοποίησαν τον πατέρα του σε μία καρέκλα και τον χτυπούσαν με ξύλα στο κεφάλι και τα χέρια μέχρι να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έμεινε χτυπημένος στο σπίτι του για σχεδόν 12 ώρες αφού εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από την οικιακή βοηθό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αρχικά στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας και στη συνέχεια στο Ρίο όπου και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.

Πάτρα ληστεία: Σακάτεψαν ηλικιωμένο για να του πάρουν μερικά ευρώ 11Πάτρα ληστεία: Σακάτεψαν ηλικιωμένο για να του πάρουν μερικά ευρώ 12Πάτρα ληστεία: Σακάτεψαν ηλικιωμένο για να του πάρουν μερικά ευρώ 14Πάτρα ληστεία: Σακάτεψαν ηλικιωμένο για να του πάρουν μερικά ευρώ 15

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ανατροπή με τα κρούσματα της σημερινής μέρας 28

Ανατροπή με τα κρούσματα της σημερινής μέρας

Στην Πάρο τα γυρίσματα του γερμανικού Big Brother [pics] 30

Στην Πάρο τα γυρίσματα του γερμανικού Big Brother [pics]