σε

Πέθανε η Έλσα Πελαγίδου

Μια νέα δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με συνάδελφό του η οποία έχασε τη μάχη για ζωή καθώς είχε διαγνωσθεί με καρκίνο.

Ο λόγος για την Έλσα Πελαγίδου. «Και η πρώτη θλιβερή αποχώρηση του νέου χρόνου από τον χώρο μας…Η καλή μας συνάδελφος και φίλη Έλσα Πελαγίδου χτυπημένη εδώ κι ένα μήνα από καλπάζουσα μορφή της επάρατου νόσου έφυγε από κοντά μας σήμερα», ανέφερε στη δημοσίευσή του.

Όπως ανέφερε ο καλλιτέχνης ο οποίος φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος, «εμφανίστηκε σε σειρές του 1990 και μάλιστα στο Σφαγείο της ΕΡΤ του Κωστή Τσώνου και υποδύθηκε τη σύζυγό μου. Καλό ταξίδι μοναχικό κι ευαίσθητο Ελσάκι μου».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook:

Πέθανε η Έλσα Πελαγίδου 5Πέθανε η Έλσα Πελαγίδου 6

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί φίλοι του Σπύρου Μπιμπίλα έσπευσαν να του δώσουν τα συλλυπητήριά τους. «Καλό ταξίδι πολυαγαπημένη μου φίλη και πολύ στενή συνεργάτιδα, που κάθε μέρα τσακωνόμαστε για τη δουλειά χωρίς αυτό να αφήνει κενά φιλίας και συμπάθειας. Ελσάκι καλό σου ταξίδι», ήταν ένα από τα σχόλια που συνόδευσαν τη δυσάρεστη ανάρτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κατανομή κρουσμάτων σήμερα: Ο χάρτης του κορωνοϊού – Οι περιοχές με υψηλό ιικό φορτίο 20

Κατανομή κρουσμάτων σήμερα: Ο χάρτης του κορωνοϊού – Οι περιοχές με υψηλό ιικό φορτίο

Κρούσματα σήμερα 03/01: Στα 390 τα νέα κρούσματα – 36 νεκροί και 421 διασωληνωμένοι 22

Κρούσματα σήμερα 03/01: Στα 390 τα νέα κρούσματα – 36 νεκροί και 421 διασωληνωμένοι