σε

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου 7

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου. Η ηθοποιός έγινε γνωστή από την ταινία του Νίκου Κούνδουρου «ο Δράκος», στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο. Ο ρόλος της σε αυτής έγραψε ιστορία όπως και ο τρόπος που ερμήνευσε τον Ιλισσό του Μάνου Χατζηδάκι.

Στην καριέρα της έπαιξε σε 6 φιλμ: Στο «Κυριακάτικο Ξύπνημα» (1953), στο «Χαρούμενο Ξεκίνημα» (1954), στο «Τζο Ο Τρομερός» (1955), στο «Θεία Από Το Σικάγο» (1957). Επίσης, η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου έλαμψε και στη «Μαγική Πόλις» (1954). Αποσύρθηκε από την υποκριτική και ασχολήθηκε για χρόνια επιτυχώς με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέροντας ότι έφυγε άλλος ένα σπουδαίος ηθοποιός ο Χάρης Νάζος. Οι δυο ηθοποιοί πέθαναν την Κυριακή και το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό την Τετάρτη που κηδεύτηκαν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: Μέσα στον καταιγισμό των γεγονότων που πλήττουν τον εύθραυστο κλάδο μας δύο άνθρωποι της θεατρικής οικογένειας μας έφυγαν την Κυριακή και το πληροφορήθηκαμε σήμερα την μέρα που κηδεύτηκαν. Ο αξιοπρεπέστατος συνεπής καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Χάρης Ναζος ,γεννημένος το 37,που στάθηκε πλάι σαν γιος στους αλησμόνητους Τζόλυ Γαρμπή και Θόδωρο Μορίδη, κι η εμβληματική πρωταγωνίστρια του «Δράκου» του Κούνδουρου και της «Μαγικής Πόλης» , το μικρό κορίτσι Απ’ την «Θεία απ’ το Σικάγο» με την σύντομη αλλά σπουδαία καριέρα, που γεννήθηκε το 35,η υπέροχη Μαργαριτα Παπαγεωργίου έφυγαν από κοντά μας.. Είχα την τύχη να γνωρίσω και τους δυο από πολύ κοντά… Μια εποχή φεύγει μαζί τους…. Καλό ταξίδι αγαπημένοι μας της οικογένειας μας….Θα σας θυμόμαστε με αγάπη.

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου 9Πέθανε η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου 10

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Μανώλης Δερμιτζάκης: Περίεργη αύξηση των κρουσμάτων 22

Μανώλης Δερμιτζάκης: Περίεργη αύξηση των κρουσμάτων

Κορωνοϊός κρούσματα: Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» – Αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία 24

Κορωνοϊός κρούσματα: Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» – Αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία