σε

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατροπή – Απόφαση έκπληξη της ΕΡΤ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατροπή – Απόφαση έκπληξη της ΕΡΤ 7

Το τέλος της συμμετοχής του Πέτρου Φιλιππίδη στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το Κρατικό Κανάλι, τονίζοντας σε επίσημη ανακοίνωση του ότι: «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Το πρωί της Τετάρτης (10/2), ο σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Άγγελος Χασάπογλου, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνέχεια του «Παρασκευά» και την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από την κωμική σειρά. «Ο ρόλος του Παρασκευά δεν θα υπάρχει πια, το επιβεβαιώνει και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Σε έναν μεγάλο βαθμό επιβεβαιώνεται ότι τη θέση του Παρασκευά θα πάρει ένας άλλος ρόλος, μάλλον αυτός του αδερφού του. Μάλλον θα υπάρχει αφήγηση για να γίνει η μετάβαση. Τα ονόματα τα ακούμε και εμείς, απλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και επιβεβαιωμένο. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ από τα Μέσα τα ακούω… πιθανόν κάποιο από αυτά να ισχύει. Στην παρούσα φάση η λογική είναι να απομακρυνθεί και ο ηθοποιός και ο ρόλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατροπή – Απόφαση έκπληξη της ΕΡΤ 9Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατροπή – Απόφαση έκπληξη της ΕΡΤ 10

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν θα συμμετέχει στην κωμική σειρά γιατί έχει ήδη συμφωνήσει στη σειρά του Ρέππα – Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε λίγο πριν γίνει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, ενώ το κανάλι αφαίρεσε ακόμα και τα βίντεο με τις ευχές του ηθοποιού για τη νέα χρονιά, που υπήρχαν και στο YouTube. Τέλος, δεν θα συνεχίσει ούτε η θεατρική συνεργασία με το Θέατρο Μουσούρη, στο οποίο ο ηθοποιός βρισκόταν για περίπου 20 χρόνια. Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε ότι υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό της 24

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε ότι υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό της

Νέοι δικαιούχοι στο επίδομα 534 ευρώ, πότε πληρώνονται οι αναστολές Φεβρουαρίου 26

Νέοι δικαιούχοι στο επίδομα 534 ευρώ, πότε πληρώνονται οι αναστολές Φεβρουαρίου