σε

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελήφθη η απόφαση για τον γνωστό ηθοποιό

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελήφθη η απόφαση για τον γνωστό ηθοποιό 7

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών κατόπιν των τριών καταγγελιών που έγιναν εις βάρος του από την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη καθώς και της έκτακτης νοσηλείας του σε νοσοκομείο.

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» συνεχίζεται κανονικά στην ΕΡΤ και ολοκληρώνει τον κύκλο της όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά δεν θα βλέπουμε τον Πέτρο Φιλιππίδη σε αυτή.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελήφθη η απόφαση για τον γνωστό ηθοποιό 9Πέτρος Φιλιππίδης: Ελήφθη η απόφαση για τον γνωστό ηθοποιό 10

Όπως αποκάλυψε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», ο γνωστός ηθοποιός θα παραιτηθεί για λόγους υγείας και έτσι η παραγωγή της σειράς σε συνεργασία με τους σεναριογράφους θα αλλάξουν την υπόθεση. Περίπτωση αντικατάστασης του υπάρχει αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες.

Το επικρατέστερο πλάνο λοιπόν, αυτή τη στιγμή είναι να υπάρχει ένα σεναριακό «κόλπο» που θα απομακρύνει τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά προκειμένου αυτή να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς εκείνον. Όπως και να έχει όμως, το deadline είναι την Τρίτη, ημέρα κατά την οποία θα συνεχιστούν τα γυρίσματα και αναμένεται να έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις με το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πάντως, φέρεται ο ηθοποιός να επιθυμεί να αποδεσμευτεί από τη σειρά αυτή και να αποχωρήσει με δική του πρωτοβουλία, επικαλούμενος λόγους υγείας. «Αν και πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν, έχει ένα υποκείμενο νόσημα και τον ταλαιπωρεί. Υπάρχει, επίσης, και η πίεση των τελευταίων ημερών».

Παράλληλα, λεπτομέρειες για τα όσα βίωσαν περιέγραψαν στο έγγραφο της καταγγελίας τους στον ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη η Λένα Δροσάκη, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Οι τρεις ηθοποιοί κατήγγειλαν τον ηθοποιό στον Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών και στο επίσημο έγγραφο που έχει πρωτοκολληθεί καταγγέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.

«Ο καταγγελλόμενος προέβη πολλές φορές σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου. Και όχι μόνο. Εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ, τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει», έχει αναφέρει η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Για τη χρήση του Διαδικτύου η 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων 24

Για τη χρήση του Διαδικτύου η 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων

Διακοπή ρεύματος Ασπρόπυργος: Καταστράφηκαν 66 δόσεις εμβολίων στο Δρομοκαΐτειο 26

Διακοπή ρεύματος Ασπρόπυργος: Καταστράφηκαν 66 δόσεις εμβολίων στο Δρομοκαΐτειο