σε

Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο

Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο 5

Ο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» εδώ και λίγη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποβληθεί σε εξετάσεις έτσι ώστε να διαγνωστεί τι προκάλεσε το σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο που τον ανάγκασε να διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει και το protothema.gr, το επεισόδιο έλαβε χώρα στην κατοικία του ζεύγους στο Ψυχικό, απόρροια σύμφωνα με πληροφορίες, μιας πολύ έντονης μέρας με αμέτρητα τηλεφωνήματα. Σχεδόν όλα αφορούσαν τηνφερόμενη εμπλοκή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, για την οποία μάλιστα απέστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ.

Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο 7Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο 8

Με αυτό ζητούσε να μην γίνεται αναφορά του ονόματός του από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του, όμως η συνεχόμενη φημολογία και τα όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα για το άτομό του, του προκάλεσαν τέραστιο άγχος και ένταση. Κάτι που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο σήμερα το απόγευμα και την μεταφορά του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου αναμένεται να διανυκτερεύσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ιωάννινα: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους 22

Ιωάννινα: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους

Κορωνοϊός κρούσματα: Πώς κατανέμονται τα 1151 κρούσματα σε όλη τη χώρα – 606 στην Αττική 24

Κορωνοϊός κρούσματα: Πώς κατανέμονται τα 1151 κρούσματα σε όλη τη χώρα – 606 στην Αττική