σε

Ποιον τύπο άνδρα ερωτεύονται πιο πολύ οι γυναίκες;

Ποιον τύπο άνδρα ερωτεύονται πιο πολύ οι γυναίκες; 7

Στον έρωτα οι άνδρες και οι γυναίκες μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Ερωτεύονται με διαφορετικούς τρόπους. Έχουν διαφορετικές ιδέες για την αγάπη και άλλους τρόπους συμπεριφοράς για να το εκφράσουν.
Τι θέλουν όμως οι γυναίκες από τους άνδρες; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος που προκαλεί τη μεγαλύτερη έλξη στο γυναικείο φύλο;

Σύμφωνα με έρευνα, φαίνεται πως υπάρχει ένας παράγοντας που παίζει καθοριστικό ρόλο, τόσο στις κατακτήσεις που έχει ένας άντρας, όσο και στο ερωτικό σκίρτημα που προκαλεί σε πολλές γυναίκες.

Σε έρευνα, λοιπόν, Πανεπιστημίου στην Αμερική, όπου συμμετείχαν τουλάχιστον 3.770 γυναίκες, αποδείχτηκε το εξής: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών αναφέρεται πως έχει την τάση να ερωτεύεται μεγαλύτερους ηλικιακά άνδρες, πράγμα που αυτόματα μας παραπέμπει σε διαχρονικά γοητευτικές φιγούρες, τύπου George Clooney, John Stamos ή Viggo Mortensen, και μιλάμε για πραγματικά συναισθήματα και έρωτα.

Ποιον τύπο άνδρα ερωτεύονται πιο πολύ οι γυναίκες; 9

Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει, σε μεγάλο βαθμό κυρίως, λόγω της συναισθηματικής ασφάλειας που προσφέρει ένας πιο ώριμος άνδρας, πράγμα που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα γύρω του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Αυτό είναι το πιο… hot ρόφημα για ευεξία και αποτοξίνωση-ΒΙΝΤΕΟ 14

Αυτό είναι το πιο… hot ρόφημα για ευεξία και αποτοξίνωση-ΒΙΝΤΕΟ

«Θα είμαι εδώ για σένα» Το συγκινητικό μήνυμα ενός μπαμπά που μεγαλώνει μόνος το παιδί του με σύνδρομο Down-ΦΩΤΟ 16

«Θα είμαι εδώ για σένα» Το συγκινητικό μήνυμα ενός μπαμπά που μεγαλώνει μόνος το παιδί του με σύνδρομο Down-ΦΩΤΟ