σε

«Πώς να μην είσαι κομπάρσος στην ίδια σου τη ζωή;»

«Πώς να μην είσαι κομπάρσος στην ίδια σου τη ζωή;» 7

8/2/2021

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εκπαιδευτική του αποστολή, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου, εγκαινίασε μία σειρά διαδικτυακών ομιλιών/συζητήσεων με τίτλο: Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks.

Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές ομιλίες/συζητήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της θετικής σκέψης και ψυχολογίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενθάρρυνση των μαθητών να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για αυτούς. Οι ομιλίες απευθύνονται τόσο σε μαθητές όσο και σε γονείς.

Διακεκριμένες προσωπικότητες προσκαλούνται από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και συμμετέχουν σε διαδικτυακές συζητήσεις, με την παρουσία της Γενικής Υποδιευθύντριας του Κολεγίου, κ. Αλεξάνδρας Λαπουρίδου, και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας Olympia Electronics, κ. Δημήτρη Λακασά.

Τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, στις 19:00, ο κ. Jon Vlachogiannis θα είναι ο ομιλητής στις Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks. Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση θα έχει θέμα: «Πώς να μην είσαι κομπάρσος στην ίδια σου τη ζωή; Η ιστορία του πράσινου χταποδιού»

Χορηγοί Εκδήλωσης:
Olympia Electronics, Zazuela Online Boutique
Σύνδεσμος Εκδήλωσης: www.livemedia.gr/delasalletalks2

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολική ανατροπή – Τον έκοψε η ΕΡΤ 21

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολική ανατροπή – Τον έκοψε η ΕΡΤ

Ελευσίνα: Αχτίδα φωτός – Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2023 23

Ελευσίνα: Αχτίδα φωτός – Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2023