σε

«Πρεμιέρα» για το δωρεάν Πρόγραμμα Αθλητικής Προετοιμασίας του Δήμου

«Πρεμιέρα» για το δωρεάν Πρόγραμμα Αθλητικής Προετοιμασίας του Δήμου 5

6/6/2021

Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου αρχίζει το δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου καθώς και τους αποφοίτους, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε στρατιωτικές σχολές και σχολές Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Όπως σημειώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί ΕΔΩ.

Οι προπονήσεις για τα αθλήματα στίβου θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο Διονύσου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. Οι προπονήσεις για την κολύμβηση θα πραγματοποιούνται στο AQUALIFE Health & Sport Center.

Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιατρική γνωμάτευση υγείας από καρδιολόγο, παθολόγο ή της Γενικής Ιατρικής (έκδοση εντός του τελευταίου εξαμήνου) και να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο self test.

«Προσκαλούμε όλους τους μαθητές που υπέβαλαν αίτηση να παρευρεθούν τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Γήπεδο Διονύσου ώστε να λάβουν την απαραίτητη ενημέρωση για το πρόγραμμα του Δήμου και στη συνέχεια να ξεκινήσουν κανονικά τις προπονήσεις.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γυμναστές που αποδεικνύουν εμπράκτως την στήριξή τους στην μαθητική και σχολική κοινότητα, όπως επίσης και την επιχείρηση AQUALIFE για την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεων προς όφελος του προγράμματος», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Tηλεργασία: Ήρθε για να μείνει 19

Tηλεργασία: Ήρθε για να μείνει

Δ. Θερμαϊκού: Μηχανισμός για ΑμΕΑ στην παραλία των Νέων Επιβατών (φώτο) 21

Δ. Θερμαϊκού: Μηχανισμός για ΑμΕΑ στην παραλία των Νέων Επιβατών (φώτο)