σε

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 7

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία αφού άγνωστοι άνοιξαν πυρ στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ΜΜΕ της πόλης, υπάρχουν τραυματίες.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 στην οδό Κ. Καραμανλή, στο ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο thestival.gr, ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δυο άτομα. Ο πρώτος έφυγε με το όχημα που είχε έρθει και ο δεύτερος έφυγε πεζός.

Δείτε φωτορεπορτάζ

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 9Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 10Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 12Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 13Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 15Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 16Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 18Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 19

Μόλις το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Άμεση Δράση σήμανε συναγερμός. Ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ μια σφαίρα σφηνώθηκε στο αλουμίνιο πρόσοψης καταστήματος, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 21Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Αστυνομία – Πληροφορίες για τραυματίες 22

Δείτε βίντεο με τα μέτρα που έχουν πάρει οι αστυνομικοί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Σεισμός Σύμη: 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού 36

Σεισμός Σύμη: 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού

Στρατιωτική θητεία: Το ΚΥΣΕΑ εισηγείται την αύξηση στον Στρατό Ξηράς κατά 3 μήνες 38

Στρατιωτική θητεία: Το ΚΥΣΕΑ εισηγείται την αύξηση στον Στρατό Ξηράς κατά 3 μήνες