σε

Researchers’ Book: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα από τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Researchers’ Book: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα από τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου 7

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας καλωσορίζουν στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα Researchers’ Book. Το Researchers’ Book είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης των ερευνητών από όλα τα επιστημονικά πεδία.

Η πλατφόρμα Researchers’ Book φιλοδοξεί να ενώσει Μέλη ΔΕΠ ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, Ερευνητές, Μεταδιδακτορικούς ερευνητές, Διδάκτορες και Υποψήφιους Διδάκτορες, Μεταπτυχιακούς Φοιτητές, Τελειόφοιτους και προπτυχιακούς φοιτητές σε μια κοινή προσπάθεια για παραγωγή και διάδοση της έρευνας.

Μπορείτε να αναδείξετε την έρευνα σας, να παρουσιάσετε τμήματα της ή ολόκληρη σε όλες τις επαφές, τις ομάδες τις σελίδες σας, σε πρόσωπα και σε φορείς, οι οποίοι μοιράζονται κοινά ερευνητικά ενδιαφέροντα ή μπορούν να σας κάνουν υποδείξεις, διορθώσεις, παρατηρήσεις υπό το πρίσμα της διεπιστημονικότητας, να την παρουσιάσετε σε ένα ευρύ κοινό, να βρείτε επιστημονικούς συνεργάτες, μέντορες, πηγές χρηματοδότησης.

Researchers’ Book: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα από τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου 9Researchers’ Book: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα από τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου 10

Τι μπορεί να πετύχει κάποιος στην πλατφόρμα Researchers’ Book;

  • Κοινό, που είναι πρόθυμο να μελετήσει, να διορθώσει, να κοινοποιήσει, να αναπτύξει την έρευνα σας με παρατηρήσεις και καλοπροαίρετες υποδείξεις.
  • Προτάσεις μεθοδολογικών εργαλείων και θεωρητικών πηγών.
  • Βοήθεια στην ανάλυση των ποσοτικών ή ποιοτικών δεδομένων.
  • Συνεργασίες και πηγές χρηματοδότησης.
  • Δημιουργία ομάδων κοινών ενδιαφερόντων.
  • Γνωριμία με άλλους ερευνητές.
  • Συμμετοχή σε ερευνητικές δράσεις.

Η πλατφόρμα είναι προϊόν συνεργασίας των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων. Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί, μπορεί να πατήσει εδώ. Επίσης, πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να λάβει κανείς τηλεφωνικά στα: 2251036580, 2251036520 και 2251045006.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Η άσκηση που θα σας βοηθήσει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας 24

Η άσκηση που θα σας βοηθήσει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας

Άδεια ειδικού σκοπού: Τι προβλέπει – Ποιοι οι δικαιούχοι 26

Άδεια ειδικού σκοπού: Τι προβλέπει – Ποιοι οι δικαιούχοι