σε

Σάλος με τη φιλόλογο πορνοστάρ σε φροντιστήριο της Στερεάς Ελλάδας

Σάλος με τη φιλόλογο πορνοστάρ σε φροντιστήριο της Στερεάς Ελλάδας 3

Αίσθηση προκαλεί η είδηση για καθηγήτρια σε επαρχιακή πόλη της Στερεάς Ελλάδας η οποία πρωταγωνιστεί σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ξεσπάσει σάλος μετά την αποκάλυψη πως φιλόλογος έχει συμμετάσχει σε «ροζ» ταινίες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είχε ταξιδέψει στη Γερμανία όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα της συγκεκριμένης παραγωγής, μα στην εποχή του Διαδικτύου άρχισαν να κυκλοφορούν αποσπάσματά της και στην Ελλάδα.

Έτσι μετά από λίγο καιρό, ο πατέρας ενός μαθητή της, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έλαβε στο κινητό του μήνυμα με το video με μια από τις ερωτικές ταινίες στην οποία πρωταγωνιστούσε η δασκάλα. Προς το παρόν, η είδηση αυτή δεν έχει φτάσει στον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου, αλλά με τις διαστάσεις που έχει πάρει το όλο θέμα, σύντομα θα αντιληφθεί τι έχει συμβεί.

Σάλος με τη φιλόλογο πορνοστάρ σε φροντιστήριο της Στερεάς Ελλάδας 5Σάλος με τη φιλόλογο πορνοστάρ σε φροντιστήριο της Στερεάς Ελλάδας 6

Και είναι λογικό ο άνθρωπος να μην πίστευε στα μάτια του ενώ του πήρε ώρα να συνέλθει και να αντιληφθεί ότι η πρωταγωνίστρια της «ροζ» ταινίας ήταν καθηγήτρια του παιδιού του.Έτσι, έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε για το παρελθόν της εκπαιδευτικού που είχε αναλάβει την προετοιμασία τόσο του γιου του όσο και άλλων παιδιών για τις Πανελλήνιες. Αλλά τώρα «δίδασκε» στάσεις και στοματικό έρωτα στις ταινίες την ώρα που οι συμπρωταγωνιστές της έκαναν «παρέλαση», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Espresso.

Πάντως, η δράση της δασκάλας έχει πάρει διαστάσεις και το νέο διαδίδεται από στόμα σε στόμα μεταξύ των γονέων, μέχρι κάποια στιγμή να φτάσει και στα αυτιά του ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου. Όμως, τα «ροζ πειστήρια», όπως το ψευδώνυμο με το οποίο η φιλόλογος πρωταγωνιστεί σε σκληρές ταινίες στις οποίες ξεδιπλώνει τις… υποκριτικές της ικανότητες, έφτασαν στα γραφεία της εφημερίδας. Και να αναφέρουμε πως στις περισσότερες ερωτικές ταινίες η εν λόγω εκπαιδευτικός επιδίδεται σε ομαδικό σεξ παρά φύσει με τέσσερις και πέντε άνδρες, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους μελαψούς παρτενέρ.

Προφανώς, η ίδια, θέλοντας να αποφύγει τα σχόλια, επέλεξε να ταξιδέψει στην ευρωπαϊκή χώρα για να πάρει μέρος στα γυρίσματα διασφαλίζοντας ότι η προβολή των ταινιών θα γινόταν σε ιστοσελίδες που δεν εδρεύουν στην Ελλάδα.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Έρχεται πολύ μεγάλη αλλαγή στο Ελληνικό Δημόσιο 19

Έρχεται πολύ μεγάλη αλλαγή στο Ελληνικό Δημόσιο

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μία σύλληψη, 12 παραβάσεις καταστημάτων, 221 για μη χρήση μάσκας 21

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μία σύλληψη, 12 παραβάσεις καταστημάτων, 221 για μη χρήση μάσκας