σε

Self Tests: Γίνεται εκπαίδευση των δημοτών στην Αθήνα

Self Tests: Γίνεται εκπαίδευση των δημοτών στην Αθήνα 5

Self Tests: Εκπαιδεύουν τους δημότες της Αθήνα τα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης, όπου τους γίνεται επίδειξη χρήσης του test από το προσωπικό τους. Οι κάτοικοι της Αθήνας που προμηθεύονται ατομικά Self Tests από το φαρμακείο, έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται κατόπιν ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία.

Self Tests

Ποιος είναι ο σκοπός της εκπαίδευσης για τα Self Tests;

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, η διαδικασία έχει αποκλειστικά εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες στην πορεία να διενεργούν με ευκολία και ασφάλεια τα Self Tests για τους ίδιους ή τα μέλη της οικογένειας τους. Ωστόσο, σημειώνεται, σε περιπτώσεις που πολίτες αδυνατούν να κάνουν μόνοι τους τα tests, π.χ. ηλικιωμένοι ή άτομα με χρόνιες νόσους, το προσωπικό των Δημοτικών Ιατρείων αναλαμβάνει και τη διενέργεια του test.

Εκπαίδευση self test Αθήνα

Οι υπηρεσίες για την συγκεκριμένη εκπαίδευση  παρέχονται κατόπιν ραντεβού στα :

  • 1ο Πολυδύναμο Κέντρο- Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο
  •  2ο Πολυδύναμο Κέντρο- Νέος Κόσμος
  • 3ο Δημοτικό Ιατρείο- Πετράλωνα,
  • 4ο Δημοτικό Ιατρείο- Κολωνός
  • 6ο Πολυδύναμο Κέντρο- Κυψέλη.

Επίσης, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος του test, παρέχεται η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης σ’ ό,τι αφορά την ανάρτηση του στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr,  ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής στο νούμερο  210-883-9151 από τις 09:00 εώς τις 18:00.

Self Tests: Γίνεται εκπαίδευση των δημοτών στην Αθήνα 7Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

    <!–


    Αναφορά Δημοσίευσης