σε

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 5

Πάρτε λοιπόν ιδέες από την παρακάτω συλλογή με φωτογραφίες από κουρέματα και χτενίσματα για σγουρά μαλλιά κοντά, μεσαίου μήκους ή μακριά.

Κουρέματα για σγουρά μαλλιά

Υπάρχουν πολλά κουρέματα για κατσαρά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας όμως κατά την απόφαση αυτή είναι το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι μπούκλες σας, δηλαδή πόσο κατσαρά είναι τα μαλλιά σας. Συμβουλευτείτε τον κομμωτή / κομμώτρια σας για να επιλέξετε μαζί το ιδανικό και πιο βολικό κούρεμα σε κάθε μήκος μαλλιών.

Κοντά κουρέματα για σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 7Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 8Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 9Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 10Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 11Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 12

Από τα αγορίστικα και pixie μέχρι τα γυναικεία κουρέματα καρέ για κατ κατσαρά μαλλιά, υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Αν σας αρέσουν τα πολύ κοντά, αγορέ μαλλιά, τότε ένα μοντέρνο κοντό κούρεμα για σγουρά μαλλιά με σχεδόν ξυρισμένη τη μία πλευρά, πλάγια χωρίστρα και μακριά σγουρή φράντζα να πέφτει από την άλλη, είναι μια θαυμάσια επιλογή. Πρόκειται για ένα νεανικό και ροκ γυναικείο κούρεμα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Από την άλλη μεριά, όμορφη ιδέα αποτελεί και το ασύμμετρο κούρεμα με κατσαρά μαλλιά καρέ ή pixie. Σε αυτή την περίπτωση το πίσω μέρος του κουρέματος είναι πιο κοντό και το μπροστινό πιο μακρύ, με την χωρίστρα στη μέση ή πλάγια. Ότι κι αν προτιμήσετε θα είναι άκρως εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο για τα κατσαρά μαλλιά σας.

Βέβαια υπάρχει πάντα και η κλασσική επιλογή με το απλό ή φιλαριστό καρέ κούρεμα για κατσαρά μαλλιά. Ένα από τα κορυφαία κουρέματα για σγoυρά μαλλιά με ίδιο μήκος σε όλο του το εύρος και την ύπαρξη φράντζας ή όχι.

Κουρέματα για σγoυρά μαλλιά μεσαίου μήκους

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 13Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 14Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 15Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 16Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 17Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 18

Το μακρύ καρέ έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία κουρέματα. Μονοκόμματο, ασύμμετρο ή φιλαριστό, το μακρύ καρέ μπορεί να δείξει εξίσου εντυπωσιακό στα σγoυρά μαλλιά.

Πρόκειται για ένα κούρεμα μεσαίου μήκους που μπορεί να είναι μονοκόμματο ή να συνδυαστεί με φράντζα, αλλά και με ίσιες ή σγoυρές αφέλειες.

Κουρέματα για μακριά σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 19Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 20Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 21Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 22Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 23Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 24

Αν είστε φαν των μακριών μαλλιών, τότε οι επιλογές για κούρεμα σε σγoυρά μαλλιά είναι πολλές. Μπορείτε να παίξετε με την φράντζα, τις αφέλειες ή να κάνετε μύτες. Οι μπούκλες σας μπορεί να είναι καλοσχηματισμένες και μικρές ή πιο ανάλαφρες, ανάλογα πάντα με το πόσο κατσαρά είναι τα μαλλιά σας.

Σε κάθε περίπτωση όμως τα σγoυρά μακριά μαλλιά είναι πολύ εντυπωσιακά, αφού διαθέτουν όγκο από μόνα τους.

Χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Ασχέτως με το μήκος των μαλλιών υπάρχουν αμέτρητα γρήγορα και εύκολα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Από το απλό πιάσιμο της φράντζας με twist ή πλεξούδα μέχρι τον επιμελώς ατημέλητο σγουρό κότσο, τα χτενίσματα για κατσαρά μαλλιά είναι εντυπωσιακά.

Ακολουθούν μερικές υπέροχες ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών.

OVER HERE

Χτενίσματα για κοντά σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 25Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 26Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 27Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 28Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 29Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 30

Στα πολύ κοντά σγουρά μαλλιά τύπου pixie και αγορέ, οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες. Μπορείτε να παίξετε με το πιάσιμο της φράντζας ή να δοκιμάσετε να τα χτενίσετε με διαφορετικό τρόπο.

Από εκεί και πέρα, τα καρέ χτενίσματα για σγουρά μαλλιά πιασμένα έχουν πολλές παραλλαγές. Υπέροχη πρόταση αποτελεί το πλέξιμο των μπροστινών μαλλιών σε μια λεπτή πλεξούδα, αφήνοντας τα υπόλοιπα κατσαρά μαλλιά σας να πέφτουν ανάλαφρα ή να φουσκώνουν προς τα πίσω.

Οι κότσοι με μπούκλες είναι εξίσου εντυπωσιακοί ακόμη κι αν έχετε ένα κοντό καρέ γυναικείο κούρεμα. Απλά πιάστε πίσω τα μαλλιά σας και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Αν θέλετε μπορείτε πριν κάνετε το πιάσιμο να εφαρμόσετε λίγο αφρό για μπούκλες, έτσι ώστε να γίνουν πιο ευδιάκριτες και να σταθούν καλύτερα.

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι επίσης μια όμορφη ιδέα για να στολίσετε τα χτενίσματα για καρέ μαλλιά σγουρά. Ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα για κατσαρά μαλλιά είναι η χρήση μιας κορδέλας ή ενός headband. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να πειραματιστείτε με τα κοκαλάκια και το πλάγιο πιάσιμο των μαλλιών στη μια πλευρά.

Χτενίσματα για σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους ή μακριά

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 31Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 32Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 33Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 34Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 35Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 36

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 37Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 38Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 39Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 40Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 41

Τα σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους ή τα μακριά κατσαρά μαλλιά έχουν αρκετές επιλογές για εντυπωσιακά, μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα.

Μπορείτε να τα πιάσετε μισά πάνω μισά κάτω, αφήνοντας τις μπούκλες σας να πέφτουν ανάλαφρες στους ώμους. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε εντυπωσιακές αλογοουρές, ψηλές ή χαμηλές με σγουρά μαλλιά και διακοσμητικές πλεξούδες ή κοκαλάκια.

Εξίσου εντυπωσιακά όμως είναι και χτενίσματα για σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκους ή μακριά με κότσους. Η επιλογή ενός χαμηλού και χαλαρού updo με όμορφες μπούκλες μπορεί να αποτελέσει ακόμη και ένα εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα. Από την άλλη μεριά, μπορείτε να κάνετε ένα απλό καθημερινό και γρήγορο χτένισμα με κότσο μπαλαρίνας στα σπαστά ή κατσαρά μαλλιά σας.

Ενδιαφέρον έχουν και τα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά στο πλάι, τα οποία μπορούν να γίνουν κυρίως με μακριά μαλλιά, αλλά και με μεσαία. Δοκιμάστε λοιπόν να φέρετε όλα τα κατσαρά μαλλιά σας στην μια πλευρά πιάνοντας τα με ένα twist ή μια πλεξούδα στο πίσω μέρος. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο απλό, εύκολο και γρήγορο, δοκιμάστε μια πλάγια αλογοουρά.

Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση με μαλλιά σγουρά ή σπαστά.

Χτενίσματα για σγουρά μαλλιά πιασμένα

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 42Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 43Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 44Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 45Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 46Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 47Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 48Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 49Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 50Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 51Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 52Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 53

Αναρωτιέστε πως να πιάσετε τα σγουρά μαλλιά σας; Οι προτάσεις μέσα από τις φωτογραφίες θα σας δώσουν μια πληθώρα επιλογών.

OVER HERE

Οι μπούκλες στα μαλλιά μπορούν να δείχνουν από μόνες τους εκπληκτικές. Ασχέτως λοιπόν με το μέγεθος τους μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε ένα πιάσιμο μισά πάνω μισά κάτω, μια αλογοουρά ή έναν εντυπωσιακό κότσο με τα κατσαρά σας μαλλιά. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το topknot χτένισμα σε σγουρά μαλλιά.

Χτενίσματα – κότσοι για σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 54Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 55Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 56Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 57Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 58Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 59Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 60Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 61Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 62Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 63Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 64Σγουρά μαλλιά: Εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα αποκλειστικά για σγουρομάλλες γυναίκες 65

Οι κότσοι αποτελούν από μόνοι μια υπέροχη επιλογή για να χτενίσετε μαλλιά σγουρά ή σπαστά. Πρόκειται για έναν τύπο πιασίματος των μαλλιών που ταιριάζει σε κάθε μήκος και είναι άκρως εντυπωσιακός όταν συνδυαστεί με μπούκλες. Μάλιστα γυναίκες με ίσια μαλλιά πολλές φορές χρησιμοποιούν τα εργαλεία και προϊόντα styling προκειμένου να κάνουν τα μαλλιά τους σγουρά και να τα πιάσουν ψηλά ή χαμηλά σε ανάλαφρους κότσους.

Οι κότσοι μπορούν να φορεθούν τόσο στην καθημερινότητα, όσο και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις, όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση.

Εύκολα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά βήμα βήμα

Αρχικά δείτε ένα βίντεο με βήμα βήμα τη δημιουργία 10 εύκολων χτενισμάτων για κοντά κατσαρά μαλλιά.

 

Συνεχίστε με 5 εύκολα και γρήγορα καθημερινά χτενίσματα για σγουρά μαλλιά βήμα βήμα.

Και ολοκληρώστε με 10 ακόμη χτενίσματα για φυσικά κατσαρά μαλλιά και τα βήματα δημιουργίας τους.

 

 

OVER HERE

Πηγή: enimerotiko.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Φθιώτιδα: «Θέλω να πεθάνω» - Τα σημειώματα της 11χρονης για τη σεξουαλική κακοποίηση 78

Φθιώτιδα: «Θέλω να πεθάνω» – Τα σημειώματα της 11χρονης για τη σεξουαλική κακοποίηση

Ιστορική στιγμή: Θυρανοίξια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο 80

Ιστορική στιγμή: Θυρανοίξια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο