σε

Σημεία στάθμευσης ΑμεΑ οργανώνει να δημιουργήσει η αρμόδια αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Σημεία στάθμευσης ΑμεΑ οργανώνει να δημιουργήσει η αρμόδια αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας 7

1/2/2021

Σημεία στάθμευσης Ατόμων με Αναπηρία στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων Νήσων οργανώνει να δημιουργήσει η αρμόδια αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων.

Για το σκοπό αυτό με επιστολή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκούπουρας έχει ζητήσει από τους προέδρους των Τοπικών Ενοτήτων να καταθέσουν πρόταση με τα πλέον πρόσφορα και κατάλληλα σημεία ώστε στη συνέχεια οι υπηρεσίες να ολοκληρώσουν τη σχετική μελέτη με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και να προχωρήσει η διαδικασία της ειδικής σήμανσης και δημιουργίας των θέσεων.

Υπόψη θα ληφθεί και το γεγονός ότι ορισμένες περιοχές είναι άκρως τουριστικές και το καλοκαίρι, υπό φυσιολογικές συνθήκες, εξυπηρετούν χιλιάδες επισκέπτες.

Τα σημεία στάθμευσης οχημάτων Ατόμων με Αναπηρία δεν θα υπερβαίνουν τα τρία σε κάθε τοπική κοινότητα ενώ σημειώνεται ότι θα οριστικοποιηθούν από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία μετά και από απόφαση των τοπικών συμβουλίων.

Πρέπει να αναφερθεί ότι κάθε Κοινότητα θα υποχρεούται να μεριμνά εντός της εδαφικής περιοχής της για την απαγόρευση σε μη δικαιούχους να σταθμεύουν ή να οικειοποιούνται τις εν λόγω θέσεις.

Διευκρινίζεται τέλος ότι δικαίωμα για στάθμευση στις θέσεις αυτές θα έχουν ΑμεΑ που είναι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Στάθμευσης ή έχουν έγγραφο γνωστοποίησης.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κατερίνα Λέχου: Νέα καταγγελία για τον Κιμούλη – «Με έβριζε επί σκηνής, έφτασα να πίνω και να παίρνω χάπια» 21

Κατερίνα Λέχου: Νέα καταγγελία για τον Κιμούλη – «Με έβριζε επί σκηνής, έφτασα να πίνω και να παίρνω χάπια»

Μεταλλάξεις κορωνοϊός: Οι έξι κινήσεις που πρέπει να γίνουν μόλις εντοπιστεί μεταλλαγμένο στέλεχος 23

Μεταλλάξεις κορωνοϊός: Οι έξι κινήσεις που πρέπει να γίνουν μόλις εντοπιστεί μεταλλαγμένο στέλεχος