σε

Σοκάρει αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής – Έχω όγκο στον εγκέφαλο

Σοκάρει αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής – Έχω όγκο στον εγκέφαλο 9

Μια σοκαριστική εξομολόγηση έκανε ο σχεδιαστής μόδας Κωνσταντίνος Μελής ο οποίος έχει δημιουργήσει στο παρελθόν απίθανες δημιουργίες και έχει ντύσει τις πιο γνωστές ελληνίδες μέσα από το brand Konstantinos Melis by Laskos. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time, εξήγησε τον λόγο που αποσύρθηκε από το σχεδιασμό ρούχων που τόσο αγαπάει. Ο λόγος ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αφού πριν από δύο χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο ίδιος είπε για την περιπέτεια της υγείας του που τον έχει καταστήσει ανίκανο να εργαστεί:

«Έχω έναν όγκο στο εγκέφαλο, λέμφωμα. Το έχω περίπου δύο χρόνια. Έχω κάνει χημειοθεραπείες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ακτινοβολίες στην Κύπρο. Ένα πρωί ξύπνησα και η όρασή μου ήταν προβληματική. Ο όγκος ακουμπούσε το οπτικό νεύρο γι’ αυτό δεν μπορούσα να δω. Τελικά επετεύχθη η μείωση με ακτινοβολίες. Δεν βλέπω καθόλου καλά κοντά. Έχω έλλειμμα στο οπτικό μου πεδίο. Εξαφανίστηκα απ’ όλα. Το ατελιέ είναι κλειστό αλλά ο σκοπός μου είναι να ανοίξει δριμύτερα. Εύχομαι να έχω μια καλή ανάρρωση και επαναφορά της όραση».

Σοκάρει αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής – Έχω όγκο στον εγκέφαλο 11Σοκάρει αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής – Έχω όγκο στον εγκέφαλο 12

Η σπάνια εμφάνιση με τον Στέλιο Κουδουνάρη

Το 2019 ο σχεδιαστής μόδας είχε κάνει μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη και μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί του. Εκεί εμφανίστηκε για πρώτη φορά με γυαλιά και μπαστούνι.

Σοκάρει αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής – Έχω όγκο στον εγκέφαλο 14Σοκάρει αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής – Έχω όγκο στον εγκέφαλο 15

Ο σχεδιαστής των επωνύμων

Ο Κωνσταντίνος Μελής για δέκα χρόνια περίπου συνεργαζόταν με τον Γιάννη Λάσκο και είχαν δημιουργήσει το brand «Konstantinos Melis by Laskos». Το 2016 το δίδυμο των σχεδιαστών χώρισε επαγγελματικά τους δρόμους του και η εταιρεία παρέμεινε με το όνομα «Konstantinos Melis». Ωστόσο, η ασθένεια έχει αναβάλει τα σχέδιά του και το ατελιέ του παραμένει κλειστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ο κωδικός που πρέπει να ξέρεις αν χαθεί ή κλαπεί το κινητό σου 27

Ο κωδικός που πρέπει να ξέρεις αν χαθεί ή κλαπεί το κινητό σου

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διέκοψε για σήμερα το δικαστήριο – Την Παρασκευή οι ποινές 29

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διέκοψε για σήμερα το δικαστήριο – Την Παρασκευή οι ποινές