σε

Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης

Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 7

Μια δήλωση που έχει προκαλέσει σάλο έκανε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #MeToo που έχει ξεσηκωθεί μετά τις αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου στον χώρο του αθλητισμού, ενώ έχει περάσει και στον χώρο του θεάματος.

Ο Σταμάτης Γονίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Κου Κου Family», για τις καταγγελίες που γίνονται περί σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης, έκανε μια απίστευτη δήλωση. «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου», είπε στην αρχή.  «Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις», πρόσθεσε.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, στην οποία μίλησε ο κ. Γονίδης, διαφώνησαν με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν το δέχομαι. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα».

Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 9Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 10

Τι του απάντησε η Φιλίτσα Καλογεράκου

Μια από τις πρώτες γυναίκες που απάντησε στη δήλωση Γονίδη ήταν η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου που πρόσφατα κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η ηθοποιός εξέφρασε με ανάρτησή της στο Instagram την άποψή της γύρω από την τοποθέτηση του γνωστού τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης».

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 12Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 13

Τη δήλωση Γονίδη έχουν σχολιάσει και χρήστες στο Twitter με σκωπτικό τρόπο:

Μια χρήστρια γράφει με κεφαλαία γράμματα: «Δηλαδή πώς πρέπει να ξέρουμε αν κάποιος -γνωστός κιόλας- μας καλεί σπίτι του για να μας βιάσει; Εσάς σας ενημερώνουν από πριν; Να υποθέτουμε ότι όλοι είναι βιαστές μέχρι απόδειξη αντιθέτου; Άρχισα τα κεφαλαία γιατί τρελαίνομαι με αυτά που ακούω».

Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 15Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 16

Άλλα tweets για τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη:

Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 18Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 19Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 21Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 22Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 24Σταμάτης Γονίδης: Η απίστευτη δήλωσή του για τα φαινόμενα κακοποίησης 25

Η επίμαχη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ελλάδα κορωνοϊός: Σε συναγερμό η Αττική με 328 κρούσματα – Σε ποια σημεία της χώρας εντοπίστηκαν και τα 698 38

Ελλάδα κορωνοϊός: Σε συναγερμό η Αττική με 328 κρούσματα – Σε ποια σημεία της χώρας εντοπίστηκαν και τα 698

Η σειρά των εμβολιασμών – Ποιοι θα προηγηθούν 40

Η σειρά των εμβολιασμών – Ποιοι θα προηγηθούν