σε

Σταρόβας: Ο Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού

Σταρόβας: Ο Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού 7

Τρεις γυναίκες ηθοποιοί, η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά, καταγγέλλουν δημόσια τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση, με κοινή τους ανακοίνωση.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, φίλος με τον Κώστα Σπυρόπουλο και συνεργάτης του θεατρικά επί χρόνια, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Ευτυχείτε», κατέθεσε μια… διαφορετική άποψη για το θέμα των καταγγελιών. «Δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα. Εάν γνώριζα κάτι δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση και ο αδερφός μου να ήταν το ίδιο θα έκανα», ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα, μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλα. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον, ούτε οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας, αφού σημείωσε πως «Θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, ρίσκο να παρεξηγηθώ», δήλωσε το εξής:

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή,.. Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες, με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά. Απλά το αναφέρω».

Δείτε τι είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Τσακρής κορωνοϊός: Επιθετική στα παιδιά η βρετανική μετάλλαξη του ιού 21

Τσακρής κορωνοϊός: Επιθετική στα παιδιά η βρετανική μετάλλαξη του ιού

Click in shop: 10+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το πώς θα ψωνίζουμε από αύριο Σάββατο 23

Click in shop: 10+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το πώς θα ψωνίζουμε από αύριο Σάββατο