σε

ΣΘΕΒ – MobiliseSME: Ημερίδα για τη διασυνοριακή ανταλλαγή επιχειρήσεων και εργαζομένων

ΣΘΕΒ – MobiliseSME: Ημερίδα για τη διασυνοριακή ανταλλαγή επιχειρήσεων και εργαζομένων 5

6/6/2021

Ο ΣΘΕΒ στο πλαίσιο συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα MobiliseSME διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα την Πέμπτη 17 Ιουνίου, ώρες 13:00 – 14:00, με θέμα: «Διασυνοριακή ανταλλαγή επιχειρήσεων και εργαζομένων».

Το MobiliseSME είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα επιχειρηματικής κινητικότητας που επιδιώκει να ενισχύσει την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των ευρωπαϊκών ΜΜΕ, υποστηρίζοντας βραχυπρόθεσμες διασυνοριακές αποσπάσεις για το προσωπικό τους.

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα τόσο για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους όσο και την εξέλιξη των υπαλλήλων τους.

Πολλές επιχειρήσεις βλέπουν σε αυτό το πρόγραμμα την ευκαιρία για να ενισχύσουν τις διεθνείς τους συνεργασίες, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και να προσαρμόσουν τις επιχειρήσεις τους στις προκλήσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) τηλ: 2410555507 & email: [email protected]

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Online ημερίδα για τη βία κατά γυναικών και παιδιών στην Ελλάδα 19

Online ημερίδα για τη βία κατά γυναικών και παιδιών στην Ελλάδα

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Παύλου Μελά από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” 21

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Παύλου Μελά από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”