σε

Στη φυλακή ο δολοφόνος του 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου

Στη φυλακή ο δολοφόνος του 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου 7

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου συναδέλφου του. Το θύμα αγνοείτο από τις 15 Νοεμβρίου 2020 και τελικά την Πρωτοχρονιά εντοπίστηκε η σορός του από περιπατητές στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών το θύμα είχε δώσει τους κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών στον 43χρονο, επειδή δεν γνώριζε να κάνει ηλεκτρονικές συναλλαγές. Όμως ο 43χρονος φέρεται να υπεξαίρεσε και να οικειοποιήθηκε περίπου 40.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 64χρονο, αλλά ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα. Υποστήριξε ότι είχαν πάει να συζητήσουν στην περιοχή του Λαυρίου, μάλωσαν και ο 43χρονος τον έσπρωξε με σκοπό να τον απωθήσει. Ο 64χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο και εκείνος πανικοβλήθηκε και έφυγε.

Στη φυλακή ο δολοφόνος του 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου 9Στη φυλακή ο δολοφόνος του 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου 10

Tι δήλωσε στην απολογία του

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 64χρονο, αλλά ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα.
Είπε πως είχαν πάει να συζητήσουν στην περιοχή του Λαυρίου, μάλωσαν και ο 43χρονος τον έσπρωξε με σκοπό να τον απωθήσει. Ο 64χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο και εκείνος πανικοβλήθηκε και έφυγε. «Ο εντολέας μου ζήτησε συγγνώμη και έχει μετανιώσει για το ότι δεν ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές μετά το ατύχημα», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Σπύρος Δημητρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πέθανε ο Βασίλης Νικολαΐδης 24

Πέθανε ο Βασίλης Νικολαΐδης

Κρούσματα σήμερα 2/2: Πάνω από χίλια θα είναι σήμερα – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» 26

Κρούσματα σήμερα 2/2: Πάνω από χίλια θα είναι σήμερα – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»