σε

Στηρίζοντας την γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο: Ο ρόλος της οικογένειας

Στηρίζοντας την γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο: Ο ρόλος της οικογένειας 7

26/3/2021

Με σκοπό να προσφέρει ενημέρωση και γνώση γύρω από την στήριξη των γυναικών που βρέθηκαν αντιμέτωπες με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, προσκαλεί σε διαδικτυακό σεμινάριο τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στις 18:00 με τίτλο “Στηρίζοντας την γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή γυναικολογικό καρκίνο: Ο ρόλος της οικογένειας”, με ομιλήτρια την Κλινική Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια του ΜΑΝΑ Δρ. Αλεξάνδρα Πάλλη.

Το webinar, το οποίο συνδιοργανώνεται με την Α’ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας “Κώστας Στεφανής” και την Περιφέρεια Αττικής, απευθύνεται κυρίως στα ενήλικα μέλη των οικογενειών και ιδιαίτερα στους συντρόφους των γυναικών με καρκίνο του μαστού, θίγοντας προβληματισμούς και σκέψεις για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποστείλουν ανώνυμα ερωτήσεις στο chat του zoom, στο messenger του ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ στο Facebook ή στο info@manaorg.org, οι οποίες θα απαντηθούν από την κ. Πάλλη, στο τέλος της ομιλίας.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι ανοιχτό προς όλους με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση μέσα από την πλατφόρμα zoom, στον σύνδεσμο.

Meeting ID: 946 8989 7378

Passcode: 325276

Επιπλέον, το webinar θα μεταδοθεί με livestreaming στο Facebook από τη σελίδα του Οργανισμού ΜΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ΜΑΝΑ  στο 2107295546 η μέσω email στο info@manaorg.org

messenger sharing button
whatsapp sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
email sharing button

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Εμβολιασμοί: Στις 2 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους 65-69 ετών 21

Εμβολιασμοί: Στις 2 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους 65-69 ετών

Γιάννα Αγγελοπούλου: Εντυπωσίασε στην παρέλαση φορώντας έναν παραδοσιακό «ντουλαμά» 23

Γιάννα Αγγελοπούλου: Εντυπωσίασε στην παρέλαση φορώντας έναν παραδοσιακό «ντουλαμά»