σε

Στο Μιλάνο θα παρουσιάσει τη συλλογή του για την Άνοιξη 2021 ο οίκος Valentino

Στο Μιλάνο θα παρουσιάσει τη συλλογή του για την Άνοιξη 2021 ο οίκος Valentino 5

Ο οίκος μόδας Valentino στηρίζει την Ιταλία έτσι όπως ανακοίνωσε θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη 2021 στο Μιλάνο στις 27 Σεπτεμβρίου και όχι στο Παρίσι, όπως συνήθιζε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της πανδημίας Covid-19. «Στο τρέχον σενάριο, πρέπει να λάβουμε αποφάσεις εκ των προτέρων για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας και να επιτρέψουμε στο εμπορικό σήμα μας να παραμείνει επίκαιρο και να διερευνήσει εναλλακτικές ευκαιρίες», δήλωσε ο Jacopo Venturini, διευθύνων σύμβουλος του Valentino. «Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα ήταν πιο ηθικό να παρουσιάσουμε το νέο σόου στην Ιταλία, στο Μιλάνο».

Στο Μιλάνο θα παρουσιάσει τη συλλογή του για την Άνοιξη 2021 ο οίκος Valentino 7

Μαζί με την ασφαλέστερη επιλογή για τους υπαλλήλους της εταιρείας, η επιλογή του Valentino να πραγματοποιήσει την επίδειξη στο Μιλάνο ενισχύει τις ιταλικές ρίζες του, με έδρα τη Ρώμη, οίκου. Σύμφωνα με το WWD, η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα είναι ένα μείγμα 50 ψηφιακών εκδηλώσεων και περίπου 28 ζωντανών επιδείξεων. Ο οίκος Valentino πιθανότατα θα ακολουθήσει το τελευταίο σχήμα, μαζί με άλλους γνωστούς οίκους, συμπεριλαμβανομένων των Fendi και Prada.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Το υγρό πιάτων έχει 5 απίθανες χρήσεις για τις οποίες δεν είχες ιδέα 19

Το υγρό πιάτων έχει 5 απίθανες χρήσεις για τις οποίες δεν είχες ιδέα

Broderie anglaise: Η δαντέλα που χαρίζει κομψότητα στα looks 21

Broderie anglaise: Η δαντέλα που χαρίζει κομψότητα στα looks