σε

Συγκέντρωση για Κουφοντίνα: Ξύλο και συλλήψεις στα Προπύλαια

Συγκέντρωση για Κουφοντίνα: Ξύλο και συλλήψεις στα Προπύλαια 7

Αστυνομικοί κυνήγησαν και συνέλαβαν μια σειρά διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια στην κινητοποίηση συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται σε απεργία πείνας.

Υπήρξε μεγάλη ένταση, έπεσε ξύλο, ενώ το κυνηγητό συνεχίστηκε για μεγάλη απόσταση. Όπως μετέδωσε πριν λίγο το Μega μόλις μία ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να ανοίξει ένα πανό, ΜΑΤ και μηχανοκίνητες δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν επέμβαση με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο.

Οι διαδηλωτές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, μπήκαν στον δρόμο η κίνηση του οποίου διεξαγόταν κανονικά. Μάλιστα, η δημοσιογράφος του Mega ανέφερε ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν και δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. Αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές βρίσκονται στο Σύνταγμα στην είσοδο του μετρό.

Δείτε φωτογραφίες

Συγκέντρωση για Κουφοντίνα: Ξύλο και συλλήψεις στα Προπύλαια 9Συγκέντρωση για Κουφοντίνα: Ξύλο και συλλήψεις στα Προπύλαια 10Συγκέντρωση για Κουφοντίνα: Ξύλο και συλλήψεις στα Προπύλαια 12Συγκέντρωση για Κουφοντίνα: Ξύλο και συλλήψεις στα Προπύλαια 13

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κρούσματα σήμερα 29/01: Συναγερμός στην Αττική – Συγκέντρωσε 526 από τα 941 κρούσματα 27

Κρούσματα σήμερα 29/01: Συναγερμός στην Αττική – Συγκέντρωσε 526 από τα 941 κρούσματα

Κρούσματα σήμερα 29/01: Στα τα 941 νέα κρούσματα – 22 νεκροί και 260 διασωληνωμένοι 29

Κρούσματα σήμερα 29/01: Στα τα 941 νέα κρούσματα – 22 νεκροί και 260 διασωληνωμένοι