σε

Συναρμολογούμενο σπίτι: Έρχεται όπου θες, χτίζεται σαν παζλ σε λίγες μέρες και το εσωτερικό του μαγεύει

Συναρμολογούμενο σπίτι: Έρχεται όπου θες, χτίζεται σαν παζλ σε λίγες μέρες και το εσωτερικό του μαγεύει 7

Συναρμολογούμενο σπίτι: Πρόκειται για μία εταιρεία από τη Γαλλία. Η συγκεκριμένη εταιρεία προχωρά στην κατασκευή σπιτιών κομμάτι – κομμάτι. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Έχει ενθουσιάσει πολλούς ανθρώπους. Αναλυτικότερα:

Συναρμολογούμενο σπίτι: Λεπτομέρειες γι’ αυτό

Γαλλική εταιρεία προσφέρει σπίτι «pop-up». Η συγκεκριμένη καταασκευή φτιάχνεται από επιμέρους κομμάτια, τα οποία για όσους γνωρίζουν από Lego, τους φέρνουν πάρα πολύ. Η εταιρεία Multipod Studio υποστηρίζει πως το σπίτι είναι οικονομικά προσβάσιμο. Είναι γρήγορο κι εύκολο να φτιαχτεί και παρέχει ταυτόχρονα και πάρα πολύ καλή μόνωση! Όλα τα κομμάτια του είναι ελαφρά κι έτσι συναρμολογούνται σαν Lego. Όπως εξηγεί η εταιρεία, η κατασκευή ολοκληρώνεται σε πέντε βήματα. Το πρώτο είναι ο σχεδιασμός, για τον οποίο η Multipod συνεργάζεται με αρχιτέκτονες.

Στη συνέχεια η εταιρεία παραδίδει τα έτοιμα κομμάτια από σπίτι κι αρχίζει η συναρμολόγησή του. Οι τιμές ανά τετραφωνικό μέτρο κοστίζουν από 250 έως 383 ευρώ, προ φόρων. Η εταιρεία παρέχει και λεπτομερή μελέτη για την κατασκευή έναντι 1500 ευρώ. Τα pop-up σπίτια πρωτοεμφανίστηκαν πριν από δύο χρόνια και είναι διαθέσιμα για αγορά μόνο στη Γαλλία. Η εταιρεία έχει σχέδια επέκτασης και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά πρέπει οι κατασκευές να συμβαδίζουν με τους κανόνες δόμησης της κάθε μιας.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες και βίντεο του συναρμολογούμενου σπιτιού

Συναρμολογούμενο σπίτι: Έρχεται όπου θες, χτίζεται σαν παζλ σε λίγες μέρες και το εσωτερικό του μαγεύει 17Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


  Αναφορά Δημοσίευσης

  Τι νομίζεις;

  Το 80% των παιδικών ατυχημάτων στην Ελλάδα γίνεται μέσα στο σπίτι 29

  Το 80% των παιδικών ατυχημάτων στην Ελλάδα γίνεται μέσα στο σπίτι

  Μόσιαλος για lockdown: Σωστή επιλογή το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων 31

  Μόσιαλος για lockdown: Σωστή επιλογή το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων