σε

Συναυλία αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Συναυλία αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 7

11/2/2021

Δυο καταξιωμένες μουσικοί, η καθεμιά στο είδος της, συμπράττουν σε μια διαφορετική διαδικτυακή συναυλία στις 14 Φεβρουάριου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 19.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Η  διακεκριμένη Σολίστ πιάνου Μιμή Ρουφογάλη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διεθνών Σχέσεων και Εθιμοτυπίας  του Δήμου Παπάγου -Χολαργού, μαζί με την Ντέπη Σακελλαρίου perfomer της jazz μουσικής σκηνής, Καλλιτεχνική διευθύντρια της UNESCO Βορείων Προαστείων  (σολίστ πιάνου, διδασκαλία και διεύθυνση χορωδιών) και επίσημη εκπρόσωπος του SDG17Greece  θα μας χαρίσουν ένα μουσικό ταξίδι από το κλασσικό στο μοντέρνο.

Από το Libertango την Ella Fitzerald, Nina Simone, Sinatra, τραγούδια αγαπημένα Memories, I’m a woman in love έως το σήμερα, ερμηνεύοντας Χατζιδάκι.

Η συναυλία θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού www.dpapxol.gov.gr, τη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/papxol) και το κανάλι Youtube (https://studio.youtube.com/channel/UCCuTm1yWsx1pNgbUGA07ifA/videos) του Δήμου.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Νίκος Θωμαΐδης: Έως 90.000 φορείς «δείχνουν» τα λύματα της Αττικής 21

Νίκος Θωμαΐδης: Έως 90.000 φορείς «δείχνουν» τα λύματα της Αττικής

Η άσκηση που θα σας βοηθήσει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας 23

Η άσκηση που θα σας βοηθήσει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας