σε

Συντάξεις Απριλίου 2021: Οι ημερομηνίες που θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι κάθε ταμείου

Συντάξεις Απριλίου 2021: Ποιες οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συνταξιούχων;

Συντάξεις Απριλίου 2021: Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων εγκρίθηκαν για το μήνα Απρίλιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πληρωθούν κανονικά και βάσει των συγκεκριμένων ημερομηνιών, οι συνταξιούχοι.

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ. Ταυτόχρονα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις, ξεκινώντας από τις 24 Μαρτίου.

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Απριλίου, για κάθε Ταμείο:

Συντάξεις Απριλίου 2021: Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Συντάξεις Απριλίου 2021: Ποιες οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συνταξιούχων;

– Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Συντάξεις Απριλίου 2021: Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Συντάξεις Απριλίου 2021: Οι ημερομηνίες που θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι κάθε ταμείου 8Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

    <!–


    Αναφορά Δημοσίευσης