σε

Συντάξεις Νοεμβρίου 2020: «Αίολες» οι ημερομηνίες πληρωμής

Συντάξεις Νοεμβρίου 2020: «Αίολες» οι ημερομηνίες πληρωμής 9

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News λόγω της καταβολής των αναδρομικών αλλά και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες πληρωμών για τις συντάξεις.

Εξετάζεται ως πρώτη ημέρα καταβολής των συντάξεων να είναι η Πέμπτη 22 Οκτωβρίου ή η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, πληρωμή που θα αφορά τις συντάξεις ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ, σε πρώην μισθωτούς με ΑΜΚΑ που λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9).

Η δεύτερη καταβολή εξετάζεται να γίνει την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου σε πρώην μισθωτούς ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ με ΑΜΚΑ που λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8,).

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Η τρίτη καταβολή μελετάται να γίνει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου όπου θα καταβληθούν οι συντάξεις σε πρώην ελεύθερους επαγγελματίες του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ.

Σε ότι αφορά τις συντάξεις και τα αναδρομικά σε συνταξιούχους Δημοσίου, σε ναυτικούς του πρ. ΝΑΤ, σε δημοσιογράφους του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, τραπεζουπαλλήλους του πρ. ΕΤΑΤ και πρώην υπαλλήλους της ΔΕΗ εξετάζεται να γίνει και σε αυτούς την Τρίτη 27 Οκτωβρίου λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Dikaiologitika.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Επίδομα ορεινών περιοχών: Μέχρι πότε οι αιτήσεις στον ΟΠΕΚΑ

Αναδρομικά: Πότε ξεκινάει η καταβολή, οι πιθανές ημερομηνίες