σε

Τάσος Χαλκιάς: Σκληρή δήλωση για τον Γιώργο Κιμούλη

Τάσος Χαλκιάς: Σκληρή δήλωση για τον Γιώργο Κιμούλη 7

Την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για την κακοποιητική συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη σχολίασε ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος μίλησε ακόμη για τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για το πρόσωπο που θα ερμηνεύσει στη σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, τον ρόλο του «Μένιου», αδελφού του «Παρασκευά».

Αναφορικά με τις μαρτυρίες κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του, μιλώντας στην εκπομπή «LoveIt», είπε:

«Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά, και δεν ανήκω σε αυτούς οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μία απόφαση έχει τραβήξει προς τη δικαιοσύνη. Η Ζέτα είναι ένας αγαπημένος μου άνθρωπος, τόλμησε να πει κάτι που της έχει συμβεί πριν από πάρα πολλά χρόνια, καλώς κατά τη γνώμη μου, και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί. Από την άλλη μεριά ο Γιώργος ο Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κανείς θεατράνθρωπος πρέπει να είναι άνθρωπος του θεάτρου, αλλά και άνθρωπος. Αν ακούμε τέτοια πράγματα το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει, άρα λοιπόν να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μία σημαντική συμπεριφορά».

Τάσος Χαλκιάς: Σκληρή δήλωση για τον Γιώργο Κιμούλη 9Τάσος Χαλκιάς: Σκληρή δήλωση για τον Γιώργο Κιμούλη 10

Σε ερώτηση αν αντιμετώπισε ο ίδιος τέτοια συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν συνεργάστηκε μαζί του, απάντησε με νόημα. «Δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι, το κάνω γνωστό αυτό» είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς ακόμη είπε πως «έχω φύγει πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία δουλειά μου ήταν πριν από επτά χρόνια με το «Κάτω Παρτάλι». Δεν τον έχω πουλήσει ποτέ ακριβά τον εαυτό μου, οπότε δεν μπορώ να καυχιέμαι ότι έβγαλα λεφτά. Έβγαλα κάποια λεφτά μέσα από μία διαδικασία μεγάλου κόπου με 16 και 18 ώρες εργασία ημερησίως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έβγαλα μια περιουσία. Και έγινε και κακή διαχείριση. Κάποιοι συνάδελφοί μου ναι, έβγαλαν πολλά χρήματα και καλά έκαναν. Αλλά έκαναν και κάποιες δουλειές λίγο πιο πέρα από το δικό μας επάγγελμα, έγιναν παρουσιαστές και αυτό προσθέτει κάποιο άλλο κύρος. Πήρα αρκετά καλά λεφτά μετά το το «Λαβ σόρι»» είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Για τις αμοιβές των ηθοποιών στα σίριαλ του ’90, αλλά και για τον ρόλο του πάτερ φαμίλια «Σέργιου Σεβαστού» στις «Άγριες Μέλισσες» σχολίασε ότι «στη δεκαετία του ’90 μιλάμε για ελληνικά χρήματα φτάσαμε να παίρνουμε και 1,5 και 2 εκατομμύρια δρχ. το επεισόδιο. Αναφορικά με τις «Άγριες Μέλισσες» έκανα ένα επεισόδιο που παίχτηκε προχθές, του οποίου η συνέχεια θα συμβεί 34 επεισόδια μετά. Δεν μπορώ λοιπόν να σου πω τι θα γίνει 34 επεισόδια μετά, δεν το δικαιούμαι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κρούσματα σήμερα 17/2: Η πίεση στο ΕΣΥ φέρνει την παράταση των μέτρων – Τα νέα από τα εμβόλια 24

Κρούσματα σήμερα 17/2: Η πίεση στο ΕΣΥ φέρνει την παράταση των μέτρων – Τα νέα από τα εμβόλια

35ο Μετεκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας – «Ο κεντρικός ρόλος του βιοπαθολόγου στην πανδημία COVID19» 26

35ο Μετεκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Ιατρικής Βιοπαθολογίας – «Ο κεντρικός ρόλος του βιοπαθολόγου στην πανδημία COVID19»