σε

Τάσος Θεοδωρόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γνωστός δημοσιογράφος

Τάσος Θεοδωρόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γνωστός δημοσιογράφος 7

Μια δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και αφορά την εξέλιξη της υγείας του δημοσιογράφου Τάσου Θεοδωρόπουλου, γνωστού και ως ΤΑΖ. Σύμφωνα με το cosmopoliti.com, ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κορωνοϊό και σηψαιμία.

Στην κατάσταση υγείας του δημοσιογράφου, αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, γράφοντας:

Η Χριστίνα Πολίτη στο άρθρο της αναφέρει: “Πριν λίγες ώρες μάθαμε τα εξαιρετικά δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο συνεργάτη μας Τάσο Θεοδωρόπουλο. Ο θρυλικός ΤΑΖ ή το μαύρο πρόβατο, μία πένα οξυδερκής και ανεπανάληπτη, μια προσωπικότητα εκρηκτική, ευαίσθητη και ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία.

Τάσος Θεοδωρόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γνωστός δημοσιογράφος 9Τάσος Θεοδωρόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γνωστός δημοσιογράφος 10

Προσευχόμαστε στέλνοντάς του όλη μας την αγάπη.Προσεύχομαι να γίνει καλά, να μου ξαναγράψει, να με “στείλει” με τις βιρτουόζικες αναλύσεις του. Να τον ξαναμαλώσω και να του ξαναπώ πως “δεν είσαι η Αλίκη, αλλά ο Σακελλάριος”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Θωμαΐδης κορωνοϊός: Σε 100 χιλιάδες υπολογίζει τα ενεργά κρούσματα στην Αττική ο καθηγητής 24

Θωμαΐδης κορωνοϊός: Σε 100 χιλιάδες υπολογίζει τα ενεργά κρούσματα στην Αττική ο καθηγητής

Μητσοτάκης Ικαρία: Τι απαντά ο διευθυντής της ΕΡΤ στις καταγγελίες για λογοκρισία 26

Μητσοτάκης Ικαρία: Τι απαντά ο διευθυντής της ΕΡΤ στις καταγγελίες για λογοκρισία