σε

Θαλαμηγός Ίος: Το Λιμενικό διέσωσε 12 άτομα – Πολλά τα μποφόρ στην περιοχή

Θαλαμηγός Ίος: Το Λιμενικό διέσωσε 12 άτομα – Πολλά τα μποφόρ στην περιοχή 5

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 12 επιβαινόντων σε θαλαμηγό στην Ίο μετά από επέμβαση του Λιμενικού. Η επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής των 12 ανθρώπων που επέβαιναν στη συγκεκριμένη θαλαμηγό ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το πλοιάριό τους, το οποίο σχεδόν βυθίστηκε, βρισκόταν σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Ίου.

Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο σημείο -υπήρχαν άνεμοι έντασης έως 8 μποφόρ- ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ, οι τρεις Έλληνες και 9 Γερμανοί επιβαίνοντες της θαλαμηγού είχαν φορέσει ήδη τα σωσίβια τους. Στο σημείο του συμβάντος, που τελικά είχε ευτυχή κατάληξη, πήγε ένα αλιευτικό ενώ ξεκίνησαν αμέσως και τρία πλωτά του Λιμενικού, αλλά και ένα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την ημιβύθιση της θαλαμηγού δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση. Οι 12 επιβαίνοντες είναι σώοι και καλά στην υγεία τους, ενώ όλοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Ίου από σκάφος του Λιμενικού.

Θαλαμηγός Ίος: Το Λιμενικό διέσωσε 12 άτομα – Πολλά τα μποφόρ στην περιοχή 7Θαλαμηγός Ίος: Το Λιμενικό διέσωσε 12 άτομα – Πολλά τα μποφόρ στην περιοχή 8

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Βρες το ρολόι που δεν δείχνει την ίδια ώρα: Το τεστ που ελάχιστοι λύνουν σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα 21

Βρες το ρολόι που δεν δείχνει την ίδια ώρα: Το τεστ που ελάχιστοι λύνουν σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα

Φωτιά Ανάβυσσος: Η ηρωίδα που έδωσε μάχη με τις φλόγες – Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες 23

Φωτιά Ανάβυσσος: Η ηρωίδα που έδωσε μάχη με τις φλόγες – Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες