σε

Θανάσης Εξαδάκτυλος: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Θανάσης Εξαδάκτυλος: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου 7

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Θανάσης Εξαδάκτυλος αποκάλυψε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Facebook ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό αλλά με ήπια συμπτώματα.

Πιο αναλυτικά, αργά το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου ο Θανάσης Εξαδάκτυλος ανήρτησε στον «τοίχο» του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως «διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα», με τους διαδικτυακούς του φίλους να σπεύδουν να του ευχηθούν καλή ανάρρωση.

Ακολουθεί η ανάρτησή του στο Facebook:

Θανάσης Εξαδάκτυλος: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου 9Θανάσης Εξαδάκτυλος: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου 10

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του ιού.

Ποιος είναι ο Θανάσης Εξαδάκτυλος;

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος είναι τέως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τέως Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας και από το 2000 είναι διδάκτωρ του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ.

Γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1963 στη Θεσσαλονίκη ενώ μιλά αγγλικά και γαλλικά. Αριστούχος απόφοιτος του Πειραματικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποφοίτησε τον Ιούλιο του 1987. Συνεργάζεται με τα ιδιωτικά νοσοκομεία:

  • Άγιος Λουκάς: Υπεύθυνος του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής της κλινικής από το 2002
  • Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο
  • Γένεσις

Θανάσης Εξαδάκτυλος: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου 12Θανάσης Εξαδάκτυλος: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου 13

Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ με εκπαιδευτική άδεια από το Queen Victoria Hospital στην ενδοσκοπική πλαστική χειρουργική. Απέκτησε τίτλο ειδικότητας τον Απρίλιο του 1995. Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική ως έμμισθος ειδικευόμενος σε νοσοκομεία της Αγγλίας από το 1991 με 1996.

  • Leicester Royal Infirmary – Leicester
  • Wexham Park Hospital – Slough (W. London)
  • Whiston Hospital – Liverpool
  • Queen Victoria Hospital – East Grinstead (S. London)

Από το 1987 μέχρι και το 1991 ειδικεύθηκε στη γενική χειρουργική, ορθοπεδική και ΩΡΛ στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Θεσσαλονίκης και στα Νοσοκομεία «ΑΧΕΠΑ» και «ΚΕΝΤΡΙΚΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Αλέξης Τσίπρας: Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του Ορφέας 27

Αλέξης Τσίπρας: Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του Ορφέας

Σήφης Βαλυράκης: Αγνοείται ο πρώην υπουργός στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου 29

Σήφης Βαλυράκης: Αγνοείται ο πρώην υπουργός στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου