σε

Θέατρο Σκιών & ο Αγάθωνας με Δωρεάν Είσοδο στο Ωραιόκαστρο

Θέατρο Σκιών & ο Αγάθωνας με Δωρεάν Είσοδο στο Ωραιόκαστρο 3

31/7/2020

Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020» ο Αγάθωνας Ιακωβίδης και το μουσικό σχήμα “Ήξεις Αφήξεις” θα παρουσιάσουν μια διαφορετική παράσταση θεάτρου Σκιών με συνοδεία υπέροχα ρεμπέτικα τραγούδια, την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 στο Δημοτικό Σχολείο Πενταλόφου στο Ωραιόκαστρο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η διοργάνωση αντικαθιστά το Πολιτιστικό Φθινόπωρο που διοργάνωνε ο Δήμος τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας και έτσι, αγαπημένοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες εγκαινιάζουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις για πρώτη φορά φέτος στην καρδιά του καλοκαιριού, μετατρέποντας το “Πολιτιστικό Φθινόπωρο” σε “Πολιτιστικό Καλοκαίρι”.

Η σχετική ανακοίνωση:
Το μουσικό σχήμα “Ήξεις Αφήξεις” σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε το Θέατρο Σκιών Καραγκιόζης από μια άλλη όψη! Πινελιές λαϊκό – ρεμπέτικων ακουσμάτων ανάμεσα σε σκετς γνωστών ιστοριών του Καραγκιόζη σας ταξιδεύουν στο χρόνο!

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, πιστός υπηρέτης του ρεμπέτικου τραγουδιού βάζει την δικιά του σφραγίδα σε όλο αυτό το ταξίδι! Καλή σας διασκέδαση!

Διευκρινίζεται ότι λόγω των μέτρων που ισχύουν για την προστασία από τον κορωνοϊό Covid -19 στις συναυλίες θα ισχύσει μειωμένη πληρότητα.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου 16

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος 18

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος