σε

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αριθμός για μετακίνηση για όσους πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αριθμός για μετακίνηση για όσους πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο 7

Μπορεί στην σημερινή καταγραφή των ημερήσιων κρουσμάτων η Θεσσαλονίκη να καταγράφει 210, που είναι λιγότερα από αυτά των προηγούμενων ημερών, ωστόσο αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των μολύνσεων, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς αυτή η εικόνα οφείλεται στη διενέργεια λιγότερων τεστ χθες που ήταν Κυριακή. Ακόμα ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε στην εκπομπή Live News ποιο είναι το νούμερο που οι Θεσσαλονικείς θα στέλνουν προκειμένου να συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Φτάσαμε τις προηγούμενες ημέρες να έχουμε γεμάτο το 90% των κλινών covid στην περιοχή μας είπε ακόμα ο Περιφερειάρχης περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση του συστήματος υγείας στην Θεσσαλονίκη. Πρόσθεσε ακόμα, ότι είναι πολύ οδυνηρό μέτρο αυτό που αποφασίστηκε και πρόσθεσε ότι από τις 5 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ η κάθε μετακίνηση θα γίνεται με sms.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αριθμός για μετακίνηση για όσους πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο 9Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αριθμός για μετακίνηση για όσους πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο 10

O κ. Τζιτζικώστας αποκάλυψε τον αριθμό που προορίζεται για βοήθεια σε κάποιον (4) θα στέλνουν με sms στο 13033 οι γονείς που θέλουν να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, και πρόσθεσε ότι το σχολείο θα δίνει μια βεβαίωση και στα παιδιά.

Πως στέλνουμε sms – Το νούμερο 4 προορίζεται και για τα σχολεία

Το μήνυμα στο 13033: X κενό Όνομα κενό Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

1 Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

2 Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

3 Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

4 Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

5 Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

6 Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ελλάδα κορωνοϊός: «Μολυσμένες» Αττική και Θεσσαλονίκη – Πού κατανέμονται τα 1152 κρούσματα 18

Ελλάδα κορωνοϊός: «Μολυσμένες» Αττική και Θεσσαλονίκη – Πού κατανέμονται τα 1152 κρούσματα

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Τέλος οι πτήσεις μέχρι 17 Νοεμβρίου – Ποιες είναι οι εξαιρέσεις 20

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Τέλος οι πτήσεις μέχρι 17 Νοεμβρίου – Ποιες είναι οι εξαιρέσεις