σε

Θεσσαλονίκη: Άνδρας προσπάθησε να βάλει ανήλικη στο αυτοκίνητό του

Θεσσαλονίκη: Άνδρας προσπάθησε να βάλει ανήλικη στο αυτοκίνητό του 9

Στη Θεσσαλονίκη ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε να βάλει μία 16χρονη μαθήτρια στο αυτοκίνητό του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η ανήλικη μαθήτρια έχασε το λεωφορείο που παίρνει συνήθως για να πάει στο σχολείο και πήρε την γραμμή 28, κατευθυνόμενη προς το Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης.

Μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο η μαθήτρια πήγε προς ένα καφέ προκειμένου να ρωτήσει από ποιο δρόμο να πάει στο σχολείο της. Ένας μεσήλικας στον οποίο απευθύνθηκε, της πρότεινε να την πάει ο ίδιος με το αυτοκίνητό του. Η 16χρονη αρνήθηκε αυτός επέμενε λέγοντας «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ». Η νεαρή απομακρύνθηκε χωρίς να απαντήσει.

Καθώς είχε μπει σε κάποιο στενό δρόμο κατευθυνόμενη προς το σχολείο της, είδε ότι ο μεσήλικας την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του. Την πλησίασε και της είπε «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου». Η κοπέλα επέστρεψε στο καφέ και τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο πατέρας της, αφού συναντήθηκαν στο καφέ, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, όπου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου για το περιστατικό. Η αστυνομία κατέχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει το πρόσωπο του άντρα.

Βιασμός 15χρονης στη Λειβαδιά: Μέσω Instagram την προσέγγισε ο 44χρονος

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες σχετικά με τον βιασμό της 15χρονης από 44χρονο στην Λιβαδειά. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 44χρονος προσέγγισε την 15χρονη μέσω Instagram, καταφέρνοντας να την πείσει πως έχει αγνές προθέσεις απέναντί της και πως ξέρει τους γονείς της (κάτι που δεν ισχύει).

Η ανήλικη κοπέλα έχει σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο, και εκεί ο 44χρονος βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Προσφέρθηκε να την πάει στον Βόλο να δει το αγόρι της και να τη γυρίσει, κάποια μέρα που θα χε σχολείο και θα έκανε «κοπάνα». Μάλιστα της είπε πως θα την πάει και θα τη γυρίζει προτού τελειώσει το σχολείο, για να μην καταλάβουν κάτι οι δικοί της.
Ο εφιάλτης

Αφού λοιπόν είχε καταλάβει να ξεγελάσει το κορίτσι, στις 17 Μαΐου μπήκαν στο αμάξι. Λίγο πριν βγουν στην Εθνική Οδό, αυτός έστριψε, την πήγε σε ένα μέρος κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό, και την βίασε.

Στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της, και την γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το αγόρι της, γιατί φοβόταν πως ο 44χρονος θα της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια».

Ωστόσο η 15χρονη  μετά από λίγες μέρες κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.

Τα όσα είπε ο 44χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είναι εξοργιστικά. Ισχυρίστηκε πως η κοπέλα συγκατέθεσε για να κάνουν σεξ. Στην ερώτηση αν θυμάται να του είπε όχι το κορίτσι, απάντησε… φυσικά πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο.

Ο 44χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και το 2015 και πάλι για υπόθεση βιασμού (απόπειρα) μιας ενήλικης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Γαλάζια Ελευθερία: Πρώτη στους εμβολιασμούς η Κύθνος 22

Γαλάζια Ελευθερία: Πρώτη στους εμβολιασμούς η Κύθνος

Θεοδωρίδου: Υπό όρους ο εμβολιασμός των εφήβων 24

Θεοδωρίδου: Υπό όρους ο εμβολιασμός των εφήβων