σε

Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω

Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω 7

Ένα περιστατικό στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε με βασικό πρωταγωνιστή έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου εναντίον του οποίου οι κάτοικοι δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Μάλιστα, επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να το κάνουν εναντίον του ιδιοκτήτη οχήματος ο οποίος στάθμευσε παράνομα πάνω σε κεντρικό πεζόδρομο και μάλιστα, άφησε το όχημά του στο ίδιο σημείο για αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το σχετικό ρεπορτάζ του τοπικού μέσου grtimes, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πιθανότατα κάτοικοι της γειτονιάς στην Ικτίνου, στον πεζόδρομο της οποίας βρίσκεται σταθμευμένα το 4χ4 όχημα το οποίο δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας, του κόλλησαν στο παρμπρίζ διαφορά χαρτάκια με… χαρακτηρισμούς. «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω», αναφέρει ένα από τα σημειώματα ενώ σε άλλο διαβάζουμε το εξής: «Μην προσβάλετε τα γαϊδούρια».

Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω 9
Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω 10Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω 12
Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω 13

Μάλιστα, σε χαρτί το οποίο έχει τοποθετηθεί στους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος, γίνεται μέχρι και πρόταση για… έρανο. «Φτωχέ μας… Δεν περισσεύουν χρήματα για parking ε; Αφήστε ένα κουτάκι για έρανο από τη γειτονιά. Θα σας λυπηθούμε», σχολιάζει συγκεκριμένα αυτός που το έγραψε. Σε άλλο πάλι γράφει με μεγάλα γράμματα: «Πάρτε το κάρο σας από τον πεζόδρομο». Σύμφωνα με αναφορές από κατοίκους της περιοχής το όχημα βρίσκεται σταθμευμένο στο ίδιο σημείο για τουλάχιστον τρεις ημέρες, ενώ άγνωστο είναι αν έχει ειδοποιηθεί η Τροχαία.

Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω 15
Θεσσαλονίκη: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω 16

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πορτογαλέζικη τάρτα με μέλι και κανέλα 29

Πορτογαλέζικη τάρτα με μέλι και κανέλα

Louis Vuitton: Η Léa Seydoux ποζάρει γυμνή κρατώντας την πολυπόθητη τσάντα Capucines 31

Louis Vuitton: Η Léa Seydoux ποζάρει γυμνή κρατώντας την πολυπόθητη τσάντα Capucines